Βίκυ Καγιά: Η ομοιότητα με την άγνωστη αδελφή του συζύγου της, Ηλία Κρασσά

Βαλεντίνη Κρασσά: Η άγνωστη αδελφή του Ηλία Κρασσά

Η άγνωστη αδελφή του Ηλία Κρασσά, Βαλεντίνη Κρασσά, παραδόξως μοιάζει απίστευτα στην Βίκυ Καγιά, η οποία είναι η σύζυγος του γνωστού επιχειρηματία. Η Βαλεντίνη διατηρεί δική της επιχείρηση. Η επιχείρησή της ακούει στο όνομα «The Secret Garden».

Η ίδια ασχολείται με τα λουλούδια. Στο μαγαζί της δημιουργεί πανέμορφες ανθοδέσμες, διακοσμητικές συνθέσεις και events. Η Βαλεντίνη ανέλαβε την επιμέλεια της ανθοδέσμης της Βίκυς Καγιά, στο γάμο της με τον Ηλία Κρασσά. Γι’ αυτό άλλωστε ήταν ένας υπέρλαμπρος γάμος. Άσχετα, αν ο γάμος πραγματοποιήθηκε το 2014 στην πόλη του φωτός.

Η Βαλεντίνη είναι μία ταλαντούχα και επιτυχημένη επιχειρηματίας. Η δημιουργικότητα που διαθέτει στην τέχνη της πώλησης λουλουδιών την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες επιχειρηματίες. Εκτός από αυτό, όμως, η Βαλεντίνη Κρασσά αποτελεί μία πανέμορφη γυναίκα. Πως να μην είναι, άλλωστε, αφού μοιάζει στη Βίκυ Καγιά.

Η Βαλεντίνη έχει τα ίδια χρώματα με τον αδερφό της. Όμως, τα ανοιχτά χρώματά της θυμίζουν ιδιαίτερα την ανιψιά της Μπιάνκα, αλλά και την Βίκυ Καγιά. Αυτό, διότι η Βαλεντίνη Καγιά διαθέτει καστανόξανθο μαλλί και λευκή επιδερμίδα. Η Βαλεντίνη είναι ολόιδια η Βίκυ. Μπορείτε να το καταλάβετε παρακάτω…

Εικόνες της Βαλεντίνης Κρασσά

Related posts

Σάλος με τα λόγια της Ναταλίας Γερμανού στην Μαρίνα Σάττι για το χασμουρητό της στην Eurovision

Θρήνος στον μουσικό κόσμο – Πέθανε ο Σπύρος Βλασσόπουλος

Σάλος στην Eurovision: Αποκλείστηκε τελείως η Ολλανδία από τον διαγωνισμό – Ο πραγματικός λόγος