Βίκυ Πρωτογεράκη: «Αν ζούσε ο Νίκος Φώσκολος, θα είχαν γίνει πολλές καταγγελίες εις βάρος του»

by Εύα Ζαχαριάδη
Βίκυ Πρωτογεράκη: «Αν ζούσε ο Νίκος Φώσκολος, θα είχαν γίνει πολλές καταγγελίες εις βάρος του»

Βίκυ Πρωτογεράκη: Η καταγγελία για τον Νίκο Φώσκολο

Τον τελευταίο καιρό πολλές αποκαλύψεις έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το κλίμα που επικρατούσε στην σειρά Λάμψη αλλά και για τον Νίκο Φώσκολο. Η Βίκυ Πρωτογεράκη μιλάει για την δική της εμπειρία στην εκπομπή «Γεια σου» και αποκαλύπτει τον λόγο που είχε αποχωρήσει από την σειρά.

«Από κανέναν συντελεστή δεν ένιωσα κάποιο φλερτ ή κάποια πονηρή πρόταση παρά από τον ίδιο, τον Νίκο Φώσκολο» αποκάλυψε

«Ένας από τους λόγους που έφυγα μόνη μου ήταν γιατί δεν ήθελα να κλαίω, δεν μπορούσα. Τα παίρναμε τελευταία στιγμή τα κείμενα κι ήταν πολύ μεγάλα. Υπήρχε πολύ κους κους του τύπου “αυτή δεν κλαίει”, “αυτή παίζει στο Εθνικό Θέατρο”», είπε αρχικά.

Βίκυ Πρωτογεράκη: «Αν ζούσε ο Νίκος Φώσκολος, θα είχαν γίνει πολλές καταγγελίες εις βάρος του»

«Ήξερα για κάποιον φίλο μου, που δεν θέλω να πω το όνομά του, πως του είχαν κάνει μια ιστορία, αν και έπαιζε από την αρχή εκεί. Του έκαναν διάφορα και σιγά σιγά, τον έσβησαν από τον χάρτη», συμπλήρωσε.

Βίκυ Πρωτογεράκη: Η συμπεριφορά του Νίκου Φώσκολου

Στη συνέχεια, η Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε για τον Νίκο Φώσκολο και τη συμπεριφορά του απέναντι στους ηθοποιούς της σειράς.

«Δεν υπήρχε αυτός για να σκηνοθετεί εκεί, άλλοι σκηνοθέτες ήταν. Ο Νίκος Φώσκολος δεν ερχόταν ποτέ στο πλατό, άλλοι σκηνοθετούσαν. Εμένα με έβγαζαν “μαύρη” κι όταν μιλούσα, ήμουν στο σκοτάδι. Αν συνέχιζα, δεν θα χαλούσα το όνομά μου, αλλά θα χαλούσε η υγεία μου», εξήγησε.

«Δεν θέλω να το πω αυτό, γιατί έχει πεθάνει ο άνθρωπος και έχει συγχωρεθεί. Απλά έγινε κάτι, το οποίο με ενόχλησε. Ήταν ηθικής φύσεως. Από κανέναν συντελεστή δεν ένιωσα κάποιο φλερτ ή κάποια πονηρή πρόταση παρά από τον ίδιο τον βασικό. Τον Νίκο Φώσκολο. Αν ζούσε ο Νίκος Φώσκολος θα είχαν γίνει πολλές καταγγελίες εις βάρος του, είχα ακούσει διάφορα πράγματα», κατέληξε η ηθοποιός.

Προτεινόμενα