Βίλμα Τσακίρη: Οι ατυχίες στη προσωπική ζωή, ο γάμος λόγω εγκυμοσύνης, το διαζύγιο, η ηθοποιός κόρη, η εγγονή της και η συμφιλίωση με τον χρόνο

Βίλμα Τσακίρη: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της

Την 01/01/1948 ή 1949 στις Σέρρες και κατάγεται από τα Κοκκινόγεια Δράμας. Συγκεκριμένα ήρθε στον κόσμο στην συνοικία με τα “τσουμπλέϊκα”, για την οποία όπως και για τις γλάστρες της μητέρας της μιλάει με ιδιαίτερη περηφάνια και αγάπη.

Τελείωσε την πρώτη τάξη του δημοτικού στα Κοκκινόγεια Δράμας και στη συνέχεια φοίτησε στο 9ο δημοτικό σχολείο Σερρών και στο Λύκειο Θηλέων Σερρών.

Το όνειρο του θεάτρου την έφερε μετά το τέλος του σχολείου στην δραματική σχολή του “Kυριαζή Χαρατσάρη” στην Θεσσαλονίκη απ όπου αποφοίτησε το 1970. Έχει συνεργαστεί με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για τέσσερα έτη, αμέσως μετά τις σπουδές στη σχολή Χαρατσάρη. Στην Αθήνα, όταν κατέβηκε, συνεργάστηκε με αρκετούς ηθοποιούς. Έχει λάβει μέρος σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες ( «Είκοσι γυναίκες κι εγώ» κ.ά. ) και τηλεοπτικές σειρές ( «Η τράπεζα», «Ένας μήνας και κάτι», «Η πολυκατοικία»).

Βίλμα Τσακίρη: Οι ατυχίες στη προσωπική ζωή, ο γάμος λόγω εγκυμοσύνης, το διαζύγιο, η ηθοποιός κόρη, η εγγονή της και η συμφιλίωση με τον χρόνο

Η προσωπική ζωή της Βίλμας Τσακίρη

Σύζυγος της Βίλμας Τσακίρη  υπήρξε ο επίσης ηθοποιός Γιάννης Ευαγγελίδης. Η κόρη τους, Καλλιόπη Ευαγγελίδη, είναι επίσης ηθοποιός. Είναι διευθύντρια στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών»Τον Ιούλιο του 2012, η ηθοποιός βάπτισε την μικρότερη εγγονή της, Βίλμα από το Βηθλέεμ, το όνομά της

Η Βίλμα Τσακίρη, έχει πέντε εγγόνια αλλά δεν τα βλέπει συχνά καθώς η κόρη της Καλλιόπη Ευαγγελίδου που έπαιζε χρόνια στη Λάμψη μένει μόνιμα στις Σέρρες.

Η Βίλμα Τσακίρη έχει πει σχετικά με την ηλικία της: «Αγαπάω τον εαυτό μου όσο μεγαλώνω, αυτός είναι ο σκοπός. Όλοι λένε χρόνια πολλά και μόλις έρχονται τα χρόνια τα πολλά πάνε και τραβιούνται. Τότε τι χρόνια πολλά; Τα χρόνια πολλά έχουν ρυτίδες, αρθριτικά και έχουν και κάλους! Δεν μου λείπει καθόλου ένας σύντροφος, τι να τον κάνω σ’ αυτή την ηλικία»;

«Στην προσωπική μου ζωή δεν στάθηκα ευτυχής είχε πει ο σύζυγος της Βίλμας Τσακίρη.Η σχέση μας, δυστυχώς, δεν ήταν ένας μεγάλος έρωτας, αλλά μια γλυκιά περιπέτεια. Δεν τη θίγω τη Βίλμα, γιατί αυτή είναι η αλήθεια και το γνωρίζει κι εκείνη. Παντρευτήκαμε όταν προέκυψε η πρώτη εγκυμοσύνη της. Έκανα, λοιπόν, το χρέος μου και αποκτήσαμε δύο υπέροχα παιδιά, την Καλλιόπη και τον Κωνσταντίνο. Η κόρη ασχολήθηκε με την υποκριτική και ο γιος με τη μουσική. Όταν είσαι παντρεμένος με μια ηθοποιό, πάντα υπάρχει μια επαγγελματική αντιζηλία, ασυμφωνία χαρακτήρων, τα οποία εξαρτώνται και από τους δύο. Το αντιμετώπισα, πλήρωσα τα σφάλματα μου, αλλά και τα σφάλματα για λογαριασμό άλλων, κέρδισα έναν αγώνα.Δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω, αλλά για να μείνω στο γάμο μου. Έτυχε να χωρίσω. Την απόφαση την έφερε η κατάσταση. Έμεινα 10 χρόνια παντρεμένος. Είναι αρκετά 10 χρόνια αγώνα.»

«Έχει τύχει να φύγω από δουλειά γιατί δεν περνούσα καλά. Είμαι σε μια ηλικία και φάση που έχω αυτή την πολυτέλεια» αναφέρει και συνεχίζει: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, δεν θα άλλαζα κάτι, αλλά θα αγαπούσα πιο πολύ το επάγγελμα μου, το οποίο μου φέρθηκε καλύτερα απ’ ό,τι εγώ. Με έχει ευλογήσει ο Θεός να αντέχω, να δουλεύω λίγο και να φεύγω. Άλλωστε, υπάρχουν πολύ ωραία μέρη να πεθάνεις και όχι πάνω στη σκηνή» είχε πει η Βίλμα Τσακίρη το 2019.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo