Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Είχε πουλήσει το εξοχικό του για να πληρωθούν ανθρωποι στο θέατρο

by Τόνια Τζαφέρη

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: “Είμαι αγχώδης, για μένα δεν υπάρχει αύριο”

O γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία για πρώτη φορά αναφέρθηκε στις σημαντικές που αντιμετώπισε σου θέατρο αλλά και την προσωπικότητα του:

Σε μία αποκάλυψη που δεν είχε αναφέρει ποτέ, προχώρησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξη που έδωσε στο MEGA. Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως σε μία δύσκολη περίοδο για το επάγγελμα του για να πληρώσει τους εργαζόμενους στο θέατρο αναγκάστηκε να πουλήσει ένα εξοχικό που είχε αγοράσει.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Είχε πουλήσει το εξοχικό του για να πληρωθούν ανθρωποι στο θέατρο

«Έρχομαι πρώτος και φεύγω τελευταίος από το θέατρο. Είμαι οργανωτικός, η φράση χύμα σε μένα δεν υπάρχει. Είμαι αγχώδης, για μένα δεν υπάρχει αύριο. Δεν σκέφτομαι ποτέ τα λεφτά, είναι χαρτιά με νούμερα. Μόλις ακούω τη φράση «δουλίτσα να υπάρχει», θέλω να αυτοκτονήσω. Αναγκάστηκα κάποτε να πουλήσω ένα εξοχικό που είχα σε ένα νησί για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο. Με τη σύζυγό μου δεν έχουμε καλή σχέση με το χρήμα, έχουμε περάσει πολύ φτωχικά και πολύ πλούσια. Αλλάζω συχνά σπίτια γιατί πλήττω», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλαδίμηρου Κυριακίδη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν