«Βóμβα» από τον Καλλιάνο: Ο διασημότερος δικηγόρος της χώρας ανέλαβε την υπόθεση του θaνάτου του πατέρα του

Την εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου, του αδελφού και της μητέρας του για την υπόθεση του πατέρα του βουλευτή, που απεβίωσε σήμερα, ανέλαβε o Αλέξης Κούγιας.
Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια σε δελτίο Τύπου, αναφέρει ότι αφού λάβει τον ιατρικό φάκελο θα προχωρήσει σε ενέργειες κατά όλων των υπευθύνων.

Ειδικότερα, στο δελτίο Τύπου αναφέρεται:

«Ο κος Γιάννης Καλλιάνος, η μητέρα του και ο αδελφός του ανέθεσαν στον επικεφαλής του γραφείου μας κο Αλέξιο Κούγια την νομική τους εκπροσώπηση στην υπόθεση που έχει δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες από τον κο Γιάννη Καλλιάνο και αφορά τις συνθήκες νοσηλείας και τις ιατρικές επιλογές γιατρών γνωστού νοσοκομείου της Αθήνας, όπου νοσηλεύτηκε ο πατέρας του και μετά από μια σειρά ακρωτηριασμών, ενώ αρχικά οι γιατροί του νοσοκομείου τον είχαν διαβεβαιώσει ότι η κατάσταση της υγείας του πατέρα του ήταν τέτοια που δεν κινδύνευε η ζωή του σε καμία περίπτωση, τελικώς υπέστη ανακοπή, ακολούθως περιήλθε σε κωματώδη κατάσταση και σήμερα έχασε τη ζωή του.

Το δικηγορικό μας γραφείο με τους συνεργάτες του και τη βοήθεια ειδικών ιατροδικαστών, αφού λάβουμε στην κατοχή μας τον ιατρικό φάκελο τον οποίον θα μελετήσουν οι επιστημονικοί συνεργάτες μας, θα προχωρήσουμε στις περαιτέρω νόμιμες ενέργειες κατά όλων των υπευθύνων».

ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του, διέταξε η διοίκηση του «Αττικόν»
Τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης διέταξε η διοίκηση του νοσοκομείου Αττικόν για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του νοσοκομείου «για τη διερεύνηση όλων των συνθηκών νοσηλείας του περιστατικού από την ημέρα της εισαγωγής του έως σήμερα, η Διοίκηση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης».

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Αττικόν για τον θάνατο του Δημήτρη Καλλιάνου
«Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ανακοινώνουμε σήμερα 25/4/2024 το θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Για τη διερεύνηση όλων των συνθηκών νοσηλείας του περιστατικού από την ημέρα της εισαγωγής του έως σήμερα, η Διοίκηση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης».

Για την σοβαρή κατάσταση της υγείας του πατέρα του είχε μιλήσει δημόσια ο βουλευτής της ΝΔ, διατυπώνοντας καταγγελίες για το ΕΣΥ και τον τρόπο που κατά τη γνώμη του διαχειρίστηκαν την κατάσταση οι γιατροί.

Related posts

Θλίψη : «Έφυγε» για το «μεγάλο ταξίδι» η 49χρονη δημοσιογράφος Γεωργία Ψαριά

Ισοπεδωτική η Μαρία Καρυστιανού: Μίλησε για τον Μητσοτάκη και είπε λόγια που λίγοι τολμούν να ξεστоμίσоυν

Παίξε Τζόκερ, πάρε Λαχείο: Τα 3 υπερτυχερά ζώδια του Μαΐου, θα αλλάξει η ζωή τους σε έρωτα, λεφτά και ενέργεια