«Βόμβα» για τη Βίκυ Καγιά: Φεύγει από το STAR, στον «αέρα» το Shopping Star και το GNTM

Βίκυ Καγιά: Η παρουσιάστρια δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο της με το Star

Μεγάλη ανατροπή φαίνεται πως συνέβη με τη Βίκυ Καγιά, η οποία μετά από πολλά χρόνια φαίνεται πως λύνει τη συνεργασία της με το Star και δεν πρόκειται συύμφωνα με τις πληροφορίες να ανανεώσει το συμβόλαιό της. Το μοντέλο και παρουσιάστρια φαίνεται να εγκαταλείπει το STAR μετά από 7 χρόνια κοινής πορείας.

«Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που μου ήρθαν χθες το βράδυ και επιβεβαίωσα και σήμερα το πρωί, όλα δείχνουν πως η Βίκυ Καγιά, έπειτα από 7 χρόνια συνεργασίας με την τηλεόραση του Star, την ολοκληρώνει το φετινό καλοκαίρι. Δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό της με το κανάλι. Μαθαίνω ότι έγιναν κάποια ραντεβού τις τελευταίες μέρες τα οποία δεν πήγαν καλά, δεν υπήρχε συναντίληψη, δεν υπήρχε σύγκλιση σε πολλά σημεία» ανέφερε ο δημοσιογράφος του Mega.

Παράλληλα, η Βίκυ Καγιά μίλησε στο ΣΚΑΙ για το τηλεοπτικό της μέλλον, το συμβόλαιο της με το STAR και το GNTM.

Βίκυ Καγιά: «Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση για το Fame Story»

«Είμαστε ακόμα σε συζητήσεις με το STAR για του χρόνου, θα δούμε. Η διάθεση μου είναι η καλύτερη. Το συμβόλαιο μου λήγει 30 Ιουνίου, έχουμε ακόμα. Το shopping star το έκανα μόνο του για δυο χρόνια πριν ξεκινήσω τα άλλα, δεν είναι κακό να γίνει μια ανάπαυλα. Από όσο ξέρω το GNTM θα παγώσει φέτος. Συμφωνώ απόλυτα με αυτή την απόφαση.

Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση για το Fame Story. Φορμάτ με τραγούδι δεν έχω κάνει ποτέ. Το κανάλι δεν μου έχει προτείνει ποτέ να κάνω πρωινό. Δεν ξέρω από που προκύπτει. Δεν συζητάω με άλλα κανάλια παράλληλα. Είναι το σύστημά μου αυτό», δήλωσε μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά.

Δεν έχω φόβο, μου αρέσει να βλέπω μακριά, να αυτοπροκαλούμαι.

Πώς είναι δυνατόν να είμαι στο Shopping Star και να είμαι στο πρωινό; Από τα media το άκουσα κι εγώ. Ποτέ το κανάλι δεν υπονόησε κάτι τέτοιο, ποτέ δεν μου έχει προτείνει κάτι τέτοιο.

Δεν το κάνω αυτό, όταν φύγω από κάπου τότε θα μιλήσω με κάποιο άλλο κανάλι, παράλληλα δεν τα κάνω αυτά τα πράγματα γιατί δεν το θεωρώ καθόλου ειλικρινές. Είναι το σύστημά μου» είπε.

Related posts

Αuτός είναι ο 23χρονος που έχασε τη ζωή του έξω από κλαμπ στο Μαρούσι

Τέως πρίγκιπες της Ελλάδας: Δείτε πόσα λεφτά βγάζουν Παύλος – Νικόλαος – Φίλιππος

Το “πέταξε” αμέσως: Η Οικονομάκου έκανε την αλλαγή που όλοι περίμεναν μετά τον χωρισμό με τον Μιχόπουλο