Βοσνία: Ο καυγάς μεταξύ γαμπρού και πεθεράς που κατέληξε με αντιαρματική ρουκέτα και καλάσνικοφ

by Τόνια Τζαφέρη

Βοσνία: Γαμπρός επιτέθηκε σε πεθερά με καλάσνικοφ και εκείνη γλίτωσε με ελαφρά τραύματα

Αδιανόητα είναι τα όσα συνέβησαν μεταξύ γαμπρού και πεθεράς, οι οποίοι όχι απλώς δεν μπορούν να λύσουν τις διαμάχες τους αλλά μάλιστα κατέληξαν με ρουκέτα και καλάσνικοφ.

Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει επίθεση με που έκανε άνδρας στη Βοσνία στην πεθερά του με αντιαρματική ρουκέτα και καλάσνικοφ.

Βοσνία: Ο καυγάς μεταξύ γαμπρού και πεθεράς που κατέληξε με αντιαρματική ρουκέτα και καλάσνικοφ

Μια πεθερά από την Βοσνία αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει, όταν έγινε στόχος επίθεσης με βαρέα όπλα από τον γαμπρό της.

Το δικαστήριο στη βόρεια Βοσνία έκρινε τον 26χρονο Μίροσλαβ Μίλιτς ένοχο για απόπειρα δολοφονίας και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 6,5 ετών.

Περισσότερα για το περιστατικό στην Βοσνία

Ο γαμπρός πήρε τα… όπλα μετά από άγριο καυγά με την πεθερά του, την οποία θεωρούσε υπεύθυνη για τον αποτυχημένο γάμο του. Έτσι, αρχικά εκτόξευσε αντιαρματική ρουκέτα στο σπίτι της πεθεράς και από την έκρηξη η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά επέζησε, ενώ ο σύζυγος και ο πατέρας της που βρίσκονταν επίσης στο σπίτι κατά την επίθεση γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο γαμπρός προσπάθησε να δώσει τη χαριστική βολή στην πεθερά του με ένα καλάσνικοφ, όμως τελικά αστόχησε…

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo