Βουνό τα χρήματα από την Πανσέληνο: Εξαιρετικά νέα για Κριούς κι άλλα 2 ζώδια που θα πνίγουν στο χρημα

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά από την Πανσέληνο της 27ης Νοεμβρίου;

Για ακόμη μία εβδομάδα με «διπλό πρόσωπο», με πρώτες ημέρες που απαιτούν προσοχή λόγω και της Πανσελήνου, αλλά και για βελτίωση των συνθηκών στην συνέχεια, μίλησαν η Μπέτυ Μαγγίρα και η Λίτσα Πατέρα, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «I LOVE Σου Κου», όπου κάθε Κυριακή η αστρολόγος μεταφέρει στους τηλεθεατές πληροφορίες με τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας που αρχίζει.

Στην έναρξη της ενότητας με τις προβλέψεις ζωδίων, η Λίτσα Πατέρα είπε ότι «υπάρχει η πανσέληνος που δημιουργεί έντάσεις και συγκρούσεις σε επίπεδο κυβερνήσεων, που όμως φαίνεται ότι θα καταλήξει σε κάτι πολύ καλό».

Η αστρολόγος σημείωσε ότι «υπάρχουν προοπτικές για κάτι καλό που θα έρθει τον άλλο μήνα, φαίνεται ότι γίνεται πολλή δουλειά για να επιλυθούν τα προβλήματα».

«Προσέχουμε την Δευτέρα που έχουμε την πανσέληνο που επηρεάζει διδύμους, παρθένους, τοξότες και ιχθύες. Μετά ηρεμούν τα πράγματα τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες», είπε η Λίτσα Πατέρα.

Αμέσως μετά, έχοντας κοντά της την Μπέτυ Μαγγίρα, η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στις αναλυτικές προβλέψεις της για κάθε ζώδιο.

Related posts

Δίδαξε στυλ, με πανωφόρι όνειρο: Τράβηξε τα βλέμματα η Ευγενία Μανωλίδου, σαν γαλαζοαίματη στο κέντρο της Αθήνας

Μιλάει όλο το διαδίκτυο: Σάλος με το σχόλιο του Χιώτη για τον Κασσελάκη και τις αναφορές στην “Καλαμάτα”

«Θα τρέξω μαζί με 57 ψυχές»: Yπερμαραθωνοδρόμος θα διανύσει 400 χλμ στη μνήμη των θυμάτων