Βραβείο ατυχίας κέρδισε ένα ζευγάρι από τη Λάρισα: Τράκαραν μεταξύ τους και θα το θυμούνται μία ζωή

Βραβείο ατυχίας κέρδισε ένα ζευγάρι από τη Λάρισα: Τράκαραν μεταξύ τους και θα το θυμούνται μία ζωή

Λάρισα: Ζευγάρι διεκδικεί Όσκαρ στην ατυχία

Οσκαρ ατυχίας κατάφερε να κερίσει ένα αντρόγυνο διεκδικεί ένα ζευγάρι από τη Λάρισα, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας ο σύζυγος με την σύζυγο τράκαραν μεταξύ τους. Το ασυνήθιστο αυτό συμβάν έγινε μέρα μεσημέρι, όταν επί της οδού Φαρσάλων περίπου στο ύψος του στρατοπέδου «Μπουγά», δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Βραβείο ατυχίας κέρδισε ένα ζευγάρι από τη Λάρισα: Τράκαραν μεταξύ τους και θα το θυμούνται μία ζωή

Λάρισα: Προκάλεσαν μέχρι και την έκπληξη των αστυνομικών

Η έκπληξη τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας, αλλά και των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο, ήταν τεράστια, καθώς οι δυο τους είναι ανδρόγυνο.

Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί ούτε μεγάλες ζημιές σε κανένα από τα δύο οχήματα, ωστόσο, θα έχουν να θυμούνται την ατυχία τους.

Κηδεία Γιώργου Μαζωνάκη: Οι διάσημοι που έδωσαν το «παρών» στη λαϊκή αγρυπνία

Έφτασε η σορός του Μαζωνάκη: “Αχ αγόρι μου”- Η κραυγή που προκάλεσε ανατριχίλα στο προσκύνημα

Μαζωνάκης: Σπάραξε ο πατέρας του πάνω από το φέρετρό του – Τραγική φιγούρα οι αδερφές του στη Νίκαια (Φωτογραφίες)

Αγρυπνία για τον Γιώργο Μαζωνάκη: Άγριο ξύλο έξω από το ναό σε επιδειξία

Έληξαν τα περί χρήματος: Σπαραγμός για τις αδερφές του Γιώργου Μαζωνάκη μπροστά στη σορό του

Προτεινόμενα