Βρισηίδα Ανδριώτου: «Προσπαθούν να με βγάλουν κακιά γιατί με αγαπάει το κοινό»

by Τόνια Τζαφέρη

Βρισηίδα Ανδριώτου: Απογοητευμένη νιώθει η Βρισηίδα Ανδριώτου με την κόκκινη ομάδα στο Survivor 

Το δικό της ξέσπασμα είχε για μια ακόμη φορά η παίκτρια από το Survivor, δηλώνοντας απογοητευμένη από την ομάδα, καθώς σύμφωνα με την ίδια προσπαθούν να την βγάλουν “κακιά”.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Προσπαθούν να με βγάλουν κακιά γιατί με αγαπάει το κοινό»

Tο αποψινό επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με απογοήτευση από ορισμένους παίκτες αλλά και με μεγάλη αγωνία για τον Σπύρο Μαρτίκα, τη Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και τη Στέλλα Ανδρεάδου εφόσον είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Κάποιος από αυτούς τους παίκτες η σημερινή ημέρα θα είναι και η τελευταία στην Δομινικανή Δημοκρατία και την καλύβα της κόκκινης ομάδας.

Μεγάλη απογοήτευση νιώθει η Βρισηίδα Ανδριώτου από την κόκκινη ομάδα στο Survivor καθώς νιώθει πως προσπαθούν να αμαυρώσουν το όνομά της.

Η ίδια μάλιστα αναφέρει ότι θέλουν να την βγάλουν «κακιά γιατί ξέρουν ότι είναι μια παίκτρια που αγαπά το κοινό».

«Ελπίζω αυτήν τη φορά ο κόκκινος πάγκος να είναι πιο ήρεμος με την πάρτη μου, διότι τελευταία ψάχνονται με το καθετί που θα πω. Προσπαθούν να με βγάλουν κακιά, να μου σπιλώσουν το όνομα γιατί ξεκινά το ατομικό και ξέρουν πως έχω μείνει τέσσερις φορές από το κοινό κι ότι είμαι μια παίκτρια που αγαπά το κοινό από ότι έχουν καταλάβει. Ελπίζω σήμερα να είναι πιο ήρεμοι απέναντί μου γιατί χωρίς να κάνω τίποτα, μου επιτίθενται» ανέφερε η Βρισηίδα, που νιώθει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο των συμπαικτών της στο Survivor.

“Ό,τι και να κάνω θέλουν να μου βρωμίσουν το όνομα γιατί ξέρουν πως έξω έχω καλό όνομα”, Βρισηίδα Ανδριώτου

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Προσπαθούν να με βγάλουν κακιά γιατί με αγαπάει το κοινό»

«Να δω πως θα απαντήσουν στην ησυχία μου αυτή την φορά γιατί αλλιώς αυτοί θα εκτεθούν… Δεν κάνω ποτέ κάτι έτσι, δεν είμαι τρελή» συμπλήρωσε η Βρισηίδα στο Survivor.

Από την άλλη η Μαίη η οποία είναι και υποψήφια προς αποχώρηση κάνοντας μια ανασκόπηση για το παιχνίδι είπε: «Έχω νιώσει πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι και έχω εκτιμήσει πολλά για την έξω ζωή. Έχω μάθει να ζω με τα λίγα, να συμβιώνω με χαρακτήρες που ίσως έξω δεν θα μπορούσα να συναναστραφώ. Εύχομαι να μην τελειώσει το παιχνίδι εδώ για εμένα γιατί έχω να δώσω ακόμα πολλά στο Survivor».

O Σπύρος ο οποίος είναι για ένατη φορά υποψήφιος είπε: «Ο κόσμος ξέρει που θα με βρει να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί του. Έζησα μια μοναδική εμπειρία, ένα ταξίδι ζωής, νιώθω πολύ τυχερός που έζησα αυτή την εμπειρία. Νιώθω ότι επιστρέφω καλύτερος άνθρωπος από ότι ήρθα. Εύχομαι απόψε το βράδυ να ακούσω το όνομα μου».

Στο επεισόδιο της Πέμπτης οι δυο ομάδες θα διεκδικήσουν έπαθλο φαγητού και η μάχη προμηνύεται σκληρή!

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν