Ξανθιά και πανύψηλη σαν μοντέλο: Τρελά ερωτευμένος ο Γιώργος Κακοσαίος – Τα φιλιά και οι τρυφερές αγκαλιές στα μπουζούκια

Γιώργος Κακοσαίος: Αυτή είναι η νέα σχέση του

Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, ο Γιώργος Κακοσαίος εμφανίστηκε στο μαγαζί που τραγουδάει ο πατέρας του και εντοπίστηκε μαζί με τη σύντροφο του. Υπενθυμίζουμε πως ο ίδιος είχε δηλώσει ερωτευμένος αυτή τη στιγμή.

Μπορεί ο Γιώργος Κακοσαίος τα τελευταία χρόνια να είναι ένα από τα πιο hot ονόματα νέων καλλιτεχνών αλλά είναι ελάχιστα τα πράγματα που γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή.

Γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2000, είναι 21 ετών και έχει ύψος 1.90. Είναι ο δεύτερος από τα πέντε αδέρφια του. Ο νεαρός καλλιτέχνης έχει κάνει ήδη αρκετά πράγματα στο βιογραφικό του και έχει ξεκινήσει να ασχολείται με το τραγούδι και τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία.

Ο νεαρός τραγουδιστής πριν από μερικά βράδια βρέθηκε να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο Fever, όπου εμφανίζεται ο πατέρας του, Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα, και δεν ήταν μόνος του. Στην παρέα των φίλων του ένα πρόσωπο είχε την ολοκληρωτική προσοχή του. Μια νεαρή πανέμορφη ξανθιά κοπέλα.

Η εμφάνιση του Γιώργου Κακοσαίου με την σύντροφο του

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους «συνέλαβε» αγκαλιασμένους να απολαμβάνουν το πρόγραμμα και να παρασύρονται σε τρυφερές στιγμές από τα ερωτικά τραγούδια του πατέρα του.

Ο Γιώργος Κακοσαίος πριν από μερικούς μήνες πάντως είχε δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες ««Είμαι ερωτευμένος. Δεν πρόκειται για κάποια γνωστή κοπέλα. Της αφιερώνω όλα μου τα τραγούδια».

Πρόκειται για ένα πολύ καλό και σεμνό παιδί. Να του ευχηθούμε τα καλύτερα, να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένος και ερωτευμένος και ας μην μας αποκαλύπτει την ταυτότητα της κυρίας που έχει δίπλα του. Να είσαι πάντα καλά Γιώργο…

Related posts

Γιάννης Πλούταρχος: Έδωσε τη πρώτη κοινή συνέντευξη μαζί με τη κόρη του, Κατερίνα – «Χωρίς κόπο δεν γίνεται τίποτα»

Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιάννης Πλούταρχος και η σύζυγός του: Τα ευχάριστα νέα που μετέδωσε η κόρη τους

Η απάντηση της Πάολα στα αρνητικά σχόλια: Δίνει όλα τα χρήματα από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται στο νοσοκομείο της Λάρισας

Όλοι υποκλίθηκαν: Το μαγαζί άνοιξε αλλά ο Πλούταρχος αρνήθηκε να τραγουδήσει μετά την τραγωδία

Τρελά ερωτευμένος ο Γιώργος Κακοσαίος: Η βραδινή έξοδος, οι αγκαλιές και τα φιλιά με νεαρή καλλονή κοπέλα

«Πολύ χοντρό, τύπου Β, της είπα κάτσε εκεί που κάθεσαι»: Η αλήθεια για την κατάσταση υγείας της Πάολα

Όλοι κοιτούσαν τα μπράτσα τους: Ο Γιάννης Πλούταρχος φόρεσε κολάν και κάνει γυμναστική μαζί με τον γιο του Γιώργο

«Βόμβα» από τον Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν περιμέναμε ότι θα κάνουμε 5 παιδιά, η εταιρεία μου ήθελε να κρύψω τον γάμο μου»

Τεράστιο σαλόνι, γυάλινη σκάλα και μοντέρνα βιβλιοθήκη: Η σύγχρονη βίλα του Γιάννη Πλούταρχου στην Αθήνα που όλοι ζηλεύουν