Ξανθιά και πανύψηλη σαν μοντέλο: Τρελά ερωτευμένος ο Γιώργος Κακοσαίος – Τα φιλιά και οι τρυφερές αγκαλιές στα μπουζούκια

Γιώργος Κακοσαίος: Αυτή είναι η νέα σχέση του

Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, ο Γιώργος Κακοσαίος εμφανίστηκε στο μαγαζί που τραγουδάει ο πατέρας του και εντοπίστηκε μαζί με τη σύντροφο του. Υπενθυμίζουμε πως ο ίδιος είχε δηλώσει ερωτευμένος αυτή τη στιγμή.

Μπορεί ο Γιώργος Κακοσαίος τα τελευταία χρόνια να είναι ένα από τα πιο hot ονόματα νέων καλλιτεχνών αλλά είναι ελάχιστα τα πράγματα που γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή.

Γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2000, είναι 21 ετών και έχει ύψος 1.90. Είναι ο δεύτερος από τα πέντε αδέρφια του. Ο νεαρός καλλιτέχνης έχει κάνει ήδη αρκετά πράγματα στο βιογραφικό του και έχει ξεκινήσει να ασχολείται με το τραγούδι και τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία.

Ο νεαρός τραγουδιστής πριν από μερικά βράδια βρέθηκε να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο Fever, όπου εμφανίζεται ο πατέρας του, Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα, και δεν ήταν μόνος του. Στην παρέα των φίλων του ένα πρόσωπο είχε την ολοκληρωτική προσοχή του. Μια νεαρή πανέμορφη ξανθιά κοπέλα.

Η εμφάνιση του Γιώργου Κακοσαίου με την σύντροφο του

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους «συνέλαβε» αγκαλιασμένους να απολαμβάνουν το πρόγραμμα και να παρασύρονται σε τρυφερές στιγμές από τα ερωτικά τραγούδια του πατέρα του.

Ο Γιώργος Κακοσαίος πριν από μερικούς μήνες πάντως είχε δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες ««Είμαι ερωτευμένος. Δεν πρόκειται για κάποια γνωστή κοπέλα. Της αφιερώνω όλα μου τα τραγούδια».

Πρόκειται για ένα πολύ καλό και σεμνό παιδί. Να του ευχηθούμε τα καλύτερα, να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένος και ερωτευμένος και ας μην μας αποκαλύπτει την ταυτότητα της κυρίας που έχει δίπλα του. Να είσαι πάντα καλά Γιώργο…

Related posts

Γιάννης Καλλιάνος: Ξεσπά ο αδερφός του για τον πατέρα τους – «Η Ελλάδα δεν είναι κράτος πρόνοιας – Ζείτε σε μια χώρα που έχουν καταλυθεί τα πάντα»

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα