Ξεχώρισαν στο Κωνσταντίνου και Ελένης: Αγνώριστες σήμερα οι «μοναδικές αγάπες» του Μάνθου Φουστάνου

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πως είναι σήμερα τα κορίτσια του Μάνθου

Μέσα από την αγαπημένη σειρά, Κωνσταντίνου και Ελένης, έχουν περάσει πολλοί χαρακτήρες που μας έκαναν να γελάσουμε. Όλοι όμως θυμόμαστε τις μοναδικές αγάπες του Μάνθου που ο Κατακουζηνός νευρίαζε μόλις τις έβλεπε. Ας δούμε πως είναι 22 χρόνια μετά το τέλος της σειράς.

Δες παρακάτω …

Τζοάννα 

Η ξανθιά Αγγλίδα φιλενάδα του βιομήχανου, η Τζοάννα, ενσαρκώθηκε από την όμορφη ηθοποιό Χρύσα Κοντογιώργου, η οποία μέχρι σήμερα παραμένει υπέροχη. Είναι 44 ετών, παντρεμένη με τον εφοπλιστή Απόστολο Βεντούρη και τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με το θέατρο. 

Λίλα

Η πληθωρική “παρδαΛίλα” είναι η ηθοποιός Μαριάννα Μαρτέλη. Η ίδια πλέον δεν ασχολείται με την υποκριτική, καθώς όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, η οικονομική ανασφάλεια την οδήγησε να απομακρυνθεί από τον χώρο και να αρχίσει να εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικών.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Οι υπόλοιπες 3 μοναδικές αγάπες του Μάνθου

Φιόνα

Η δεσποινίς “Σαχλοκώδων” και “δολοφιόνα των ηθών”, είναι η ηθοποιός Λίλιαν Αρχοντή, η οποία μέχρι σήμερα εργάζεται ως ηθοποιός, αφού την έχουμε δει και στο “Καφέ της Χαράς”, ενώ συχνά βρίσκεται στην επικαιρότητα με δηλώσεις της.

Μιράντα

Η Μιράντα Παπαδοπούλου “σαν τα μπισκότα” λέγεται Αναστασία Καΐτσα, ενώ είναι ακόμα ενεργή ηθοποιός και ασχολείται με το θέατρο.

Σιλβάνα 

Η Ιταλίδα ερωμένη του Μάνθου είναι η ηθοποιός Χριστίνα Γουλιελμίνο. Είναι γνήσια Ιταλίδα και τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στην πατρίδα της, όπου διατηρεί κανάλι στο You Tube με τίτλο CriGuglielmino.

Related posts

Με μαγιό και δίχως ρετούς η «Λίλα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Έτσι είναι σήμερα η «μοναδική αγάπη του Μάνθου Φουστάνου»

Το πήγε σ’ άλλο επίπεδο: Ο άνθρωπος που φτιάχνει όλο το Κωνσταντίνου και Ελένης με Playmobil

Δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Κατακουζινός: Η Θεοδώρα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» τα άλλαξε όλα

Άλλος άνθρωπος ο Γιώργος Χρήστου από το Fame Story 2: Πως είναι ο τραγουδιστής 16 χρόνια μετά το τέλος του ριάλιτι

Ο χρόνος με το μέρος του, 22 χρόνια μετά: Σε αυτή τη σειρά θα δούμε τον «μπάρμαν Νικόλα» του «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Ούτε η Μανταρινάκη δεν θα την αναγνώριζε: Η σύντροφος της Μαρίνας στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» σήμερα είναι αγνώριστη

Πολλοί το είδαν και κανείς δεν το παρατήρησε: Το σκηνοθετικό λάθος στο 1ο επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης» που βγάζει μάτι

Χάθηκε από το τηλεοπτικό «γυαλί»: Η Ρόζμαρι του «Κωνσταντίνου και Ελένης» σε μία σπάνια συνέντευξη

Ηλίας Ζερβός: Βαθιά οδύνη στην κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού