Ξέσπασε το κοινό για GNTM: Έκοψαν πανέμορφη ξανθιά αθλήτρια με 4 «όχι»

GNTM: Δείτε φωτογραφίες της διαγωνιζόμενης που κόπηκε στις οντισιόν

Πργαματοποιήθηκε χθες η πρεμιέρα του GNTM στο Star, το οποίο επανήλθε στις τηλεοτπικές μας οθόνες για 5η χρονιά. Μάλιστα φέτος δεν υπάρχει και ηλικιακό όριο, οπότε ενδέχεται να δούμε στο σπίτι να μπαίνουν και να μένουν μαζί κοπέλες 25-30 ετών και γυναίκες 50-80 ετών.

Από τις πρώτες κιόλας οντισιόν θα δούμε περιπτώσεις κοριτσιών που θα αναρωτηθούμε γιατί δεν πήραν το «ναι» των 4 κριτών, θα υπάρξουν πολλές στιγμές με δάκρυα και οι κριτές δείχνουν έτοιμοι να υπερβούν τα όρια της ευγένειας και του τακτ.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Breakfast@Star, είδαμε τους κριτές να τα λένε έξω από τα δόντια και χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας εντυπωσιακής ξανθιάς αθλήτριας που κόπηκε με 4 «όχι».

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η συγκεκριμένη κοπέλα, αν και τω όντι όμορφη, δεν φαίνεται να έχει αυτό που ψάχνουν όλα αυτά τα χρόνια στο GNTM – το οποίο μέχρι σήμερα κανείς δεν ξέρει τι είναι!

Δείτε φωτογραφίες της διαγωνιζόμενης του GNTM

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη