Ξεσπούν για τις εξωφρενικές τιμές στο εστιατόριο του Τούρκου – Η απόδειξη και το ξεφτίλισμα απο τους καταναλωτές

O “Salt Bae” μόλις άνοιξε νέο εστιατόριο στο Λονδίνο

Σάλο έχει προκαλέσει στο twitter, η απόδειξη που ανέβασε ένας πελάτης, ο οποίος είχε επισκεφθεί τα διεθνούς φήμης εστιατόρια του  Nurset. Ο διάσημος Τούρκος σεφ, έχει καταφέρει να κατακτήσει τον κόσμο, αφού πλέον κατέχει εστιατόρια σε κάθε γωνιά της γης. Από την Μύκονο έως το Μαϊάμι και σε πολλές ακόμη πόλεις.

 Τώρα άνοιξε νέο εστιατόριο στο Λονδίνο, το οποία δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και αυτό λόγο του κόστους.

Γενικότερα τα εστιατόρια του, θεωρούνται από τα πιο ακριβά του είδους, ειδικά το τελευταίο του που άνοιξε το Λονδίνο πριν από λίγες μέρες.

Ωστόσο, στο επίκεντρο δεν έχει βρεθεί τόσο το φαγητό που προσφέρει και η ποιότητά του, αλλά το πόσο κοστίζουν αυτά που έχει στον κατάλογο.

Αφορμή αποτέλεσε μία απόδειξη από αυτό που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, με το τελικό ποσό να προκαλεί ίλιγγο, καθώς φτάνει τις 1.812 λίρες που αντιστοιχούν σε 2.113 ευρώ.

Η ανάρτηση για το εστιατόριο του Τούρκου σεφ που προκάλεσε αντιδράσεις

Μπορεί όσοι επισκέπτονται το εστιατόριο στο Knightsbridge να γνωρίζουν τί τους περιμένει, αλλά όπως και να το κάνουμε κάποια πράγματα προκαλούν εντύπωση.

Όπως για παράδειγμα η μεγάλη Tomahak που κοστίζει 734 ευρώ, τα αναψυκτικά που κάνουν 10 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το τσάι είναι δωρεάν.

Το πιο επιτυχημένο σχόλιο, το έκανε κάποιος που έγραψε: «Είναι πιο φθηνό να πάρεις το αεροπλάνο και να φας στο εστιατόριό του Salt Bae στην Τουρκία, παρά σε αυτό του Λονδίνου. 9 λίρες για ένα Red Bull. 630 λίρες για μία Tomahak. Όχι ευχαριστώ.».

Ένας άλλος ρώτησε: «Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μία μπριζόλα να κάνει 630 λίρες», για να λάβει την απάντηση: «Γιατί σε πάνε βόλτα με ελικόπτερο για να δεις που μεγάλωσε».


Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη