Ξετρελαίνει με τις φωτογραφίες και τη σπάνια ομορφιά της: Η Τζούλια Ιλιγένκο είναι το μοντέλο του GNTM με τη λεύκη

GNTM: Πληροφορίες γαι τη ζωή του μοντέλου με τη λεύκη

Η Τζούλια Ιλιγένκο είναι μία από τις διαγωνιζόμενες του GNTM που βρίσκονται στο ριάλιτι μοντέλων, με σκοπό να κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο και το έπαθλο του παοιχνιδιού. Η ίδια ήταν ένα από τα κορίτσια που με το που μπήκε στις auditions του GNTM τρέλανε την κριτική επιτροπή με το ιδιαίτερο παρουσιαστικό της, κερδίζοντας φυσικά μια θέση στο σπίτι του reality μόδας.

Η 18χρονη καλλονή με τη λεύκη και το ξεχωριστό πρόσωπο με τη διχρωμία είναι το «σήμερα» του modelling, όπως είπε η κριτική επιτροπή με το που την είδε στο πλατό των auditions.

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, η μαμά της ήταν εκείνη που την έκανε να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM.

Ποια είναι η Τζούλια Ιλιγένκο του GNTM

Η Τζούλια είναι 18 χρονών, γεννήθηκε στην Πελοπόννησο, μεγάλωσε στα Χανιά και έχει καταγωγή από την Ουκρανία. Έχει τελειώσει αισθητική αλλά δεν έχει προλάβει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τις σπουδές της. Το GNTM είναι η πρώτη της απόπειρα με το modelling μιας και δηλώνει εντελώς άπειρη. Σαν άνθρωπος χαρακτηρίζεται «juicy», αγαπησιάρα, πεισματάρα και πολύ κοινωνική.

Η Τζούλια Ιλιγένκο πάσχει από την ασθένεια της λεύκης και η ίδια έχει δηλώσει πως εμφανίστηκε όταν ήταν μόλις 6 ετών μετά από έναν μεγάλο καυγά που έγινε μπροστά της σε ένα οικογενειακό τραπέζι και την επόμενη μέρα, ξύπνησε και είδε το μισό της πρόσωπο λευκό.

Παρά τα αρνητικά σχόλια, που έχει ακούσει κατά καιρούς, πιστεύει ότι αυτό είναι ένα από τα πιο δυνατά της σημεία. Και αυτό γιατί την κάνει να ξεχωρίζει από τις άλλες κοπέλες μέσα στο GNTM και θα τη φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στον διαγωνισμό.

Related posts

Χαμός σήμερα με Γκλέτσο και Κασσελάκη

«Βóμβα» για τον Δημήτρη Παπανώτα – Τέλος με εντολή Κασσελάκη

Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Δίδυμοι, Παρθένοι και 2 ακόμη ζώδια θα έχουν μια δύσκολη μέρα