Υιοθεσία: Ζευγάρι υιοθέτησε ετοιμοθάνατο κοριτσάκι και του έσωσε τη ζωή

by Τόνια Τζαφέρη
Υιοθεσία: Ζευγάρι υιοθέτησε ετοιμοθάνατο κοριτσάκι και του έσωσε τη ζωή

Αληθινή ιστορία: Η υιοθεσία που έσωσε την ζωή σε ετοιμοθάνατο κοριτσάκι

Συγκλονιστική είναι η ιστορία της μικρής Evelyn, η οποία από τότε που γεννήθηκε αντιμετώπισε τεράστιες δυσκολίες μέχρι να βρει τους θετούς της γονείς, οι οποίοι κατάφεραν να την αγκαλιάσουν και να την φροντίσουν σαν να ήταν δικό τους παιδί.

Η Laura Cobb ήξερε ότι ήθελε να γίνει μητέρα από τότε που ήταν 7 χρονών. Όταν βρήκε το κατάλληλο ταίρι, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους, μεγάλη οικογένεια αλλά δυστυχώς ήρθαν αντιμέτωποι με την υπογονιμότητα. Τελικά, το ζευγάρι κατέφυγε στη λύση της υιοθεσίας και μάλιστα, όταν ήρθε εκείνη η ώρα, επέλεξαν ένα κοριτσάκι που βρισκόταν στη ΜΕΘ δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Η ζωή της μικρής Evelyn ξεκίνησε πολύ δύσκολα – Η συνέχεια της αληθινής ιστορίας

Υιοθεσία: Ζευγάρι υιοθέτησε ετοιμοθάνατο κοριτσάκι και του έσωσε τη ζωή

Μια μόλυνση κατά τη γέννησή της είχε ως αποτέλεσμα το μωράκι να αντιμετωπίζει επιπλοκές όπως πνευμονική υπέρταση και νεφρική ανεπάρκεια. Σύμφωνα με το νοσοκομείο, δεν ήταν σαφές εάν θα επιβίωνε την πρώτη της εβδομάδα ή ποια θα ήταν η εξέλιξή της στη συνέχεια. Κανείς δεν μπορούσε να είναι σίγουρος αν θα επιβιώσει ή αν θα αναπτυχθεί σωστά. Ήταν το πιο άρρωστο νεογέννητο του νοσοκομείου και, εκτός από την ιατρική φροντίδα, χρειαζόταν μια οικογένεια να είναι δίπλα του και να το αγαπά. Η Laura και ο άντρας της αποφάσισαν να γίνουν η οικογένειά της και να είναι δίπλα της όσο νοσηλευόταν για να της προσφέρουν συμπαράσταση και θαλπωρή.

Το αίσιο τέλος της αληθινής ιστορίας και η ευτυχισμένη οικογένεια

«Γνωρίσαμε την μικρή Evelyn τη μέρα της Μητέρας. Δεν ήταν τυχαίο… ήμασταν δίπλα της καθημερινά όσο ήταν στο νοσοκομείο και την αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή», ανέφερε η Laura. «Οι γιατροί ήταν ξεκάθαροι πως ο ψυχολογικός παράγοντας της μικρής έπαιζε τεράστιο ρόλο για την πορεία της υγείας της κι εμείς πήραμε το ρίσκο και σταθήκαμε στο πλάι της για να την βοηθήσουμε να γίνει καλά».

Αν και οι θετοί γονείς της Evelyn ήταν προετοιμασμένοι να μείνουν για πολύ καιρό στο νοσοκομείο, η μικρή τους εξέπληξε ευχάριστα! Σύντομα η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε και, σε λιγότερο από έναν μήνα, ήταν έτοιμη να πάρει εξιτήριο. Σήμερα, είναι ένα αξιολάτρευτο παιδί 1 έτους και, σύμφωνα με τους ευτυχισμένους γονείς της, φωτίζει τη ζωής τους.

Προτεινόμενα