Υπέροχα νέα για την Αθήνα Ωνάση: Παντρεύεται άμεσα και γίνεται μανούλα

Αθήνα Ωνάση: Τα νεότερα για την προσωπική της ζωή

Η χρυσή κληρονόμος μετά το 2016 ομολογουμένως πέρασε πολύ δύσκολα… μια με το διαζύγιο, την δημοσιότητα που την κυνηγά από παιδί αλλά και όλη η διαχείριση μιας αμύθητης περιουσίας δεν είναι και ότι πιο εύκολο. Αξίζει να έχει επιτέλους και εκείνη κάποιες καλές στιγμές.

Καμπάνες χαρμόσυνες χτυπούν και αυτό φαίνεται πως συμβαίνει για χάρη της Αθηνάς Ωνάση, η οποία δείχνει να είναι έτοιμη να ντυθεί ξανά νυφούλα, «σπάζοντας» την κατάρα στα έξι χρόνια από το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Όλοι έφυγαν από το πλευρό της, ο Βραζιλιάνος αποδείχθηκε… επιεικώς σκληρός και διεκδίκησε την τεράστια της περιουσία, ενώ άπαντες την χαρακτήριζαν ως θλιμμένη πριγκίπισσα. Όλα αυτά, μέχρι να εμφανιστεί μπροστά της ο έρωτας.

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Αθήνας Ωνάση

Αυτός αποτυπώνεται, όπως όλα δείχνουν, στο πρόσωπο του Αλμπέρτο Ζόρζι, ενός ανθρώπου που μοιράζεται μαζί της το πάθος για τα άλογα και ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, όταν τους γνώρισε ο Γιαν Τοπς.

Τα δημοσιεύματα, δε, δεν άργησαν να βάλουν «φωτιά», με αποτέλεσμα ο Αλμπέρτο να χωρίσει πρόσφατα με τη σύζυγό του, Αναλίσα Τζιουντίνι, ώστε ο δρόμος να ανοίξει.

Το ζευγάρι περνά, πια, τις μέρες ευτυχίας του σε μια βίλα 14 εκατομμυρίων, που έχει στην ιδιοκτησία της στην Φλόριντα η Αθηνά. Από το περιβάλλον τους, μάλιστα, διαδίδεται πως είναι στην πιο ώριμη φάση τους και δείχνουν να σκέφτονται έντονα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως αναφέρει το «Yes Magazine».

Ο Αλμπέρτο είναι ένας άνθρωπος, που έχει διώξει κάθε φόβο από την ψυχή της Αθηνάς, η οποία είναι έτοιμη να εμπιστευτεί ξανά κάποιον, μετά το πολύ σκληρό της διαζύγιο. Η ίδια, εξάλλου, μοιάζει έτοιμη να δημιουργήσει και πάλι μια οικογένεια, αυτή την φορά στηριγμένη σε πολύ «γερά» θεμέλια. Για πρώτη φορά μετά από καιρό, δηλαδή, συζητά ξανά το ενδεχόμενο να προσπαθήσει για ένα παιδί, πεπεισμένη πως ο Ζόρζι θα γίνει εξαιρετικός πατέρας.

Related posts

Θα ήταν περήφανος ο Αριστοτέλης: Η Αθηνά Ωνάση κληρονόμησε το δαιμόνιο του παππού της και «εκτοξεύει» την περιουσία της με αυτό τον τρόπο

Το σημείο που έχει «σημαδέψει» η Αθηνά Ωνάση: Το μυστικό της χρυσής κληρονόμου αποκαλύφθηκε με μια φωτογραφία

Ούτε η Αθηνά Ωνάση δεν ξέρει τι έχει: Η αμύθητη περιουσία με τους ράβδους χρυσού και τους 217 τραπεζικούς λογαριασμούς

Η Αθηνά Ωνάση το έδωσε για 11.5 εκατ. ευρώ: Το τεράστιο σπίτι που «ξεφορτώθηκε» η χρυσή κληρονόμος – Εκεί πέθανε ο Αριστοτέλης

Σούσουρο με την περιουσία της Αθηνάς Ωνάση: Ράβδοι χρυσού, 217 τραπεζικοί λογαριασμοί και βίλες στην Ευρώπη

Θα γινόταν έξαλλος ο Αριστοτέλης: Το «θρυλικό» ανάκτορο στο εξωτερικό που λάτρευε και ξεπούλησε η Αθηνά Ωνάση

Κανείς δεν πήρε χαμπάρι ότι είναι η Αθηνά Ωνάση: Μελαχρινή, ατημέλητη και χωρίς άντρες της ασφάλειας στο Μόντε Κάρλο

Το άγνωστο δράμα της Αθηνάς Ωνάση: Το παρασκήνιο από τον γάμο με τον Αλβάρο που ζούσε ένα εφιάλτη

Ο κρυφός φόβος της Αθηνάς Ωνάση: Η αιτία που δεν κάνει παιδί η κληρονόμος και δε θα την σταματούσε ούτε ο Αριστοτέλης