Υποκλίθηκε και ο Φερεντίνος: Η πιο εντυπωσιακή παίκτρια που έχει περάσει ποτέ απ’ το Deal

Μαριάνα Δασυγένη: Η πιο εντυπωσιακή παίκτρια που πέρασε από το Deal του Φερεντίνου

Μαριάνα Δασυγένη: Η πιο εντυπωσιακή παίκτρια που πέρασε από το Deal του Φερεντίνου

Μαριάνα Δασυγένη: Δικαίως χαρακτηρίζεται το DEAL του Χρήστου Φερεντίνου, ως η πιο αγαπημένη, αλλά και από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Το αγαπημένο παιχνίδι, υποδέχεται διαρκώς νέους παίκτες, που προσπαθούν να «κάνουν» την τύχη τους και χαρίζει σε εμάς απολαυστικές στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς. Στο παιχνίδι του Alpha στο οποίο ο παίκτης προσπαθεί να «κλέψει» τον τραπεζίτη, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, μιας και οι αιτήσεις για συμμετοχή πέφτουν βροχή.

Κατά καιρούς, έχουν περάσει πολλές εντυπωσιακές κοπέλες που έχουν πάρει μέρος στο Deal. Σαν το κορίτσι που είδαμε πριν από λίγες εβδομάδες, καμιά.

Μιλάμε για την Μαριάνα Δασυγένη, η οποία μετά από 60+ επεισόδια που βρισκόταν στο παιχνίδι σαν συμπαίκτρια, «κατέβηκε» να παίξει. Η κοπέλα άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό- του Φερεντίνου συμπεριλαμβανομένου.

Μαριάνα Δασυγένη: Η πιο εντυπωσιακή παίκτρια που πέρασε από το Deal του Φερεντίνου

Δείτε το παιχνίδι της Μαριάνας Δασυγένη στο DEAL

Μαριάνα Δασυγένη: Η πιο εντυπωσιακή παίκτρια βρέθηκε στο Deal

Η Μαριάνα με το αδιανόητο και άκρως γυμνασμένο σώμα, το υπέροχο πρόσωπό της, τα σωστά ελληνικά της και την ενέργειά της «ανέβασε» τους πάντες. Έτσι, έγινε αυτομάτως μία από τις πιο συμπαθείς παίκτριες που έχουμε δει ποτέ στο Deal.

Δείτε τις φωτογραφίες της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα