Ζαννίνο: Το αληθινό όνομα, η διάσωση της γυναίκας του από εγκληματίες και η σύλληψη του

Ζαννίνο: Όσα δεν ήξερες για τις περιπέτειες του έλληνα ηθοποιού

Συμμετείχε σε πολλές ελληνικές σειρές και ταινίες και μάλιστα σημείωσε μεγάλες επιτυχίες, ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον απέσπασε και η προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα η σχέση με την γυναίκα του.

Ο λόγος για τον Έλληνα ηθοποιό, Ιωάννη Παπαδόπουλο. Το κοινό τον γνώρισε με το ψευδώνυμο, «Ζαννίνο». Ο ηθοποιός είχε δεύτερους ρόλους στις ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου αλλα κατάφερε να αγαπηθεί από το κοινό.

Ο ηθοποιός γνώρισε την αγαπημένη του όταν ήταν φαντάρος. Κατά τη διάρκεια μιας άδειας συναντήθηκαν σε ένα υπόγειο στέκι καλλιτεχνών στην Ομόνοια.

Ο Ζαννίνο γοητεύτηκε από την παρουσία της. Από τη σύντομη συζήτηση που είχαν, ο ηθοποιός πρόλαβε να μάθει ότι η Τζένη ήταν δευτεροετής μιας θεατρικής σχολής. Έμαθε επίσης πως έμενε σαν φιλοξενούμενη σε φιλικό της σπίτι στο Φάληρο.

Ο Ζαννίνο έγινε έξαλλος και αποφάσισε να την πάρει υπό την προστασία του

Όταν την επόμενη μέρα ρώτησε έναν συνάδελφο του περισσότερες πληροφορίες, ήρθε αντιμέτωπος με μια μεγάλη έκπληξη. Η κοπέλα είχε εξαπατηθεί από έναν επιχειρηματία. Ο Ζαννίνο έγινε έξαλλος και αποφάσισε να την πάρει υπό την προστασία του. Έτσι, τη μετέφερε σε δικό του φιλικό σπίτι. Οι δυο τους άρχισαν να δένονται και έπειτα έγιναν ζευγάρι.

Οι περιπέτειες, όμως, δεν τελείωσαν. Ένα πρωί, τον πλησίασαν δύο αστυνομικοί και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Μια κυρία τον κατηγορούσε ότι είχε κλέψει την κόρη της. Ο Ζαννίνο αμέσως ειδοποίησε τον διοικητή του στο στρατό. Φτάνοντας στο αστυνομικό τμήμα, ο ηθοποιός αντίκρισε μια έξαλλη ηλικιωμένη κυρία, αλλά και την ίδια τη Τζένη που έκλαιγε με λυγμούς.

“Η καριέρα του Ζαννίνο απογειώθηκε. Παρόλο που οι κινηματογραφικοί του ρόλοι ήταν δεύτεροι”

Όταν ο αστυνομικός ρώτησε την κοπέλα με ποιον ήθελε να πάει, εκείνη απάντησε «με τον άντρα μου». Το ζευγάρι συνέχισε να είναι μαζί και αργότερα οι δύο καλλιτέχνες παντρεύτηκαν και έφεραν στον κόσμο την κόρη τους, Σόφη.

Αυτό, διότι αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Μάλιστα, κατάφερε να συνδυάσει μια επιτυχημένη πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

Related posts

Ανείπωτος θρήνος στην ΑΕΚ: Καλό Ταξίδι Νάσο

«Μου λένε ότι έγινες άγγελος, να μην στενοχωριέμαι»: Δάκρυσε η Ελλάδα με την ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού για την κόρη της

«Μαύρος» μήνας ο Μάρτιος για τους άτυχους: Δραματική προειδοποίηση για 4 Ζώδια, θα περάσουν πολύ δύσκολα