Ζέτα Δούκα: Δείχνει περήφανη την κυτταρίτιδά της, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα στις γυναίκες

Ζέτα Δούκα: Δείχνει περήφανη την κυτταρίτιδά της, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα στις γυναίκες

Ζέτα Δούκα: Στέλνει το δικό της μήνυμα – Περήφανη για την κυτταρίτιδά της

Ζέτα Δούκα: Η Ελληνίδα ηθοποιός, έχει μιλήσει πολλές φορές κατά το παρελθόν, για τις διατροφικές διαταραχές που έχει βιώσει. Στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα, πόζαρε με μαγιό δείχνοντάς μας με υπερηφάνεια την κυτταρίτιδά της. Τις φωτογραφίες αυτές, συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο αναφέρει πόσο σημαντικό είναι να αποδεχόμαστε και ν αγαπάμε τους εαυτούς μας χωρίς να δίνουμε βάση στις γνώμες των άλλων.

Το κείμενο της Ζέτας Δούκα και το μήνυμά της προς τις γυναίκες

«Φέτος το καλοκαίρι, όπως κάθε καλοκαίρι, θα σε πάω στη θάλασσα. Και θα σε βγάλω φωτογραφία, χωρίς να σε κρύψω, χωρίς να πάρω μία πόζα που δεν θα φαίνεσαι, χωρίς να κάνω ότι δεν υπάρχεις. Γιατί υπάρχεις, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Από τότε που άφηνα σιγά-σιγά την παιδική ηλικία και μεταμορφωνόμουν σε μία έφηβη γυναίκα»

«Ήσουν και είσαι πάντα εκεί, λιγότερο ή περισσότερο εμφανής κατά καιρούς αλλά πάντα εκεί. Όσο και να σε πολέμησα μετά μανίας κάποια χρόνια. Όσο κι αν αισθανόμουν άσχημα για την ύπαρξή σου και προσπαθούσα να σε κρατήσω μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των ανθρώπων που σε περνούσαν από μικροσκόπιο, λες και αυτοί δεν είχαν με τι άλλο να ασχοληθούν.»

«Όχι, δε θα σε κρύψω ποτέ ξανά! Γιατί είσαι στη φύση μου, γιατί η φύση μου σε έχει πλάσει. Σε αποδέχομαι καλή μου κυτταρίτιδα. Είμαστε φίλες πια! Κορίτσια μου, γυναίκες μου, πανέμορφες υπάρξεις μου όλες, ας προσπαθήσουμε να αποδεχτούμε ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ τον εαυτό μας έτσι όπως είναι.

«Ό,τι μπορούμε να βελτιώσουμε, ας το βελτιώσουμε χωρίς όμως να περιμένουμε μέσα από αυτό την αποδοχή των άλλων και κυρίως χωρίς να βάζουμε σε κίνδυνο την υγεία ή τη ζωή μας…!Έτσι κι αλλιώς, ποτέ δε θα καταφέρουμε να αρέσουμε σε όλους, ό,τι και να κάνουμε, όπως και να είμαστε. Και πραγματικά δεν πειράζει, δεν είναι εκεί το νόημα. Η ευτυχία είναι αλλού. Είναι στην καλοσύνη και την αγάπη των ανθρώπων που σκέφτονται όμορφα για τον άλλον και κάνουν καλές και χρήσιμες πράξεις για την κοινωνία»

Ζέτα Δούκα: Δείχνει περήφανη την κυτταρίτιδά της, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα στις γυναίκες

Ζέτα Δούκα: Η δημοσίευση της στο Instagram

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα