Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν την παρατήρησε κανείς 8 μήνες μετά – Η φωτογραφία που πόσταρε την μέρα που χώρισε από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

by Εύα Ζαχαριάδη

Ζέτα Μακρυπούλια: Πέρασαν οχτώ μήνες αλλά κανείς δεν το παρατήρησε τότε

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν είναι πια μαζί εδώ και οχτώ μήνες. Έγινε γνωστό ότι χώρισαν την 31η Ιουλίου και η Ζέτα, πόσταρε εκείνη την ημέρα μια φωτογραφία που δεν την παρατήρησε καλά κανείς μέχρι σήμερα.

Τι ανέφερε και τι έδειχνε η παρουσιάστρια;

Συγκεκριμένα η Ζέτα ήταν με ένα κινητό στο χέρι σαν να περίμενε ένα… μήνυμα από τον αγαπημένο της ενώ ταυτόχρονα έστειλε το μήνυμά της για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στη ζωή της!

Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν την παρατήρησε κανείς 8 μήνες μετά – Η φωτογραφία που πόσταρε την μέρα που χώρισε από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

“Ένας νέος χρόνος έρχεται για μένα με πολλά καλούδια, αγάπη, δημιουργία και χαρά! Ευγνώμων προς όλους σας για τις ευχές και την αγάπη σας! Επιτέλους λίγες διακοπές, πάντα με τον προσωπικό μου παπαράτσι… Σ αγαπώ ρε @nikosmoutsinas που δεν με αφήνεις σε ησυχία!!! Και που χάρη σε σένα έχω λίγες φωτό από τις διακοπές!

Η φωτογραφία που πόσταρε η Ζέτα Μακρυπούλια όταν χώρισε

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ζέτα Μακρυπούλια την ίδια μέρα είχε γενέθλια, κάτι το οποίο πέρασε σε δεύτερη μοίρα για την ίδια!

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν