Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Οριστικά χώρια μετά από 12 χρόνια – Η πραγματική αιτία του χωρισμού τους

by Τόνια Τζαφέρη

Ζέτα Μακρυπούλια: Ο λόγος που χώρισε τον Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια: Είναι πλέον επίσημο, όσο απίστευτο και αν φαντάζει. Ένα ακόμη διάσημο ζευγάρι Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης, τραβούν δρόμους χωριστούς ύστερα από 12 χρόνια.

Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του με κοινή του δήλωση στην εφημερίδα Espresso. «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», δήλωσαν.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα η ηθοποιός έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού.

Μετά τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή, η Μακρυπούλια συνέχιζε να πηγαίνει στο σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.

Ζέτα Μακρυπούλια: Ο λόγος που χώρισε τον Χατζηγιάννη

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σαμοθράκη, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός ανήμερα των γενεθλίων της έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, στην οποία έκανε λόγο για ένα νέο χρόνο που έρχεται.

«Ένας νέος χρόνος έρχεται για μένα με πολλά καλούδια, αγάπη, δημιουργία και χαρά! Ευγνώμων προς όλους σας για τις ευχές και την αγάπη σας», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη για την Ζέτα Μακρυπούλια

Μετά τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωσαν τον χωρισμό του.

«Όταν μένεις σπίτι πολλές ώρες, το καθετί δοκιμάζεται. Η σχέση σου με έναν άνθρωπο, όσο δεμένη κι αν είναι, υπάρχει μια ιδιαίτερη φόρτιση. Εμείς το είδαμε από τη θετική του πλευρά», έλεγε στη «Φωλιά των Κου Κου», τον Νοέμβριο του 2020, ο τραγουδιστής.

Ζέτα Μακρυπούλια: Ο λόγος που χώρισε τον Χατζηγιάννη

Λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 στην εφημερίδα «OnTime» μιλώντας ξανά για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια και πώς αυτή επηρεάστηκε στην καραντίνα σημείωνε: «Η κάθε σχέση είναι από μόνη της μία διαρκής δοκιμασία και ο χρόνος που περνά, εκτιμώ, την κάνει πιο στερεή».

«Η ζήλια με το χρόνο περνάει λίγο. Υπάρχει πάντα αλλά με το χρόνο νιώθεις μια ασφάλεια, αναλόγως τι σου προβάλλει ο άλλος. Οπότε νομίζω είμαι καλά», ανέφερε τον Μάιο του 2021 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Κοσμοράδιο 95.1.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν