Ζέτα Μακρυπούλια: Το κρυφό όνομα της διάσημης παρουσιάστριας

by Εύα Ζαχαριάδη

Ζετα Μακρυπούλια: Το πραγματικό όνομα της λαμπερής παρουσιάστριας

Η Ζέτα Μακρυπούλια, είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές υπάρξεις στην τηλεόραση και αναμφισβήτητα έχει αυτό που λέμε star quality. Έχει ξεχωρίσει για την ομορφιά και το ταλέντο της.

Ωστόσο, γνωρίζατε ότι το πραγματικό όνομα της αγαπητής ηθοποιού και παρουσιάστριας δεν είναι Ζέτα;

Το πραγματικό της όνομα είναι Αγορίτσα Ζωή.

Λίγα λόγια για την επαγγελματική πορεία της Ζέτα Μακρυπούλια

Από πολύ μικρό κοριτσάκι ονειρευόταν μια λαμπρή καριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο, και για το λόγο αυτό έκανε τα πρώτα της βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών.

Από την εφηβεία της και μετά την παρότρυνση της μητέρας της, η Ζέτα ξεκίνησε δειλά-δειλά τα πρώτα της βήματα στο χώρο του modeling, ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε και σε διαφημιστικά spots στην τηλεόραση. Οι αναλογίες της ήταν και παραμένουν ιδανικές για ένα μοντέλο. Το ύψος της είναι 1,73 εκατοστά, στήθος 86 εκατοστά, μέση 61, περιφέρεια 89 και μεγάλα γκριζογάλανα μάτια.

Ζέτα Μακρυπούλια: Το κρυφό όνομα της διάσημης παρουσιάστριας

Από την πρώτη στιγμή η Ζέτα ξεχώρισε στο χώρο, τόσο με την παιδική της ομορφιά όσο και με το γλυκό χαρακτήρα της. Όσοι γνώρισαν τότε τη Ζέτα κατάλαβαν ότι το κορίτσι αυτό θα λάμψει πολύ σύντομα.

Στα 16 της έγινε μια από τις τσαούσες του «Ciao ANT1» και μόλις τελείωσε το λύκειο γράφτηκε στη δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου και παρακολούθησε μαθήματα στο «Θέατρο των αλλαγών».

Από την πασαρέλα στην TVΟ χώρος του modeling δεν ήταν το όνειρο ζωής της Ζέτας, αφού η μεγάλη της αγάπη ήταν και παραμένει η υποκριτική.

Όταν τελείωσε τις σπουδές της στη δραματική σχολή, οι πόρτες του καναλιού Mad άνοιξαν για εκείνη και της δόθηκε η καρέκλα της κεντρικής παρουσιάστριας της εκπομπής «Mad Zone». Λίγο αργότερα έκανε και το τηλεοπτικό ντεμπούτο της στη σειρά του Νίκου Μαστοράκη «Χωρισμένοι με παιδιά».

Στην τηλεόραση έχει παίξει σε αρκετές σειρές, όπως «Νιρβάνα», «Το μπέρδεμα», «Σόλο καριέρα», «Στο παρά πέντε», «Μόνο εσύ», «Γιούγκερμαν», «Το κλειδί του παραδείσου» και «4».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν