Ζευγάρι 83 και 79 ετών καθηλώνει το κοινό με μία εκπληκτική χορογραφία στον πάγο

by Τόνια Τζαφέρη

Καλλιτεχνικό πατινάζ: Το ζευγάρι που καθήλωσε ολόκληρο το στάδιο

Δεν είναι συχνό φαινόμενο, άνθρωποι πιο μεγάλοι σε ηλικία να έχουν παρατήσει τα όνειρα τους και να μην ασχολούνται πια με ότι τους κάνει να αισθάνονται ζωντανοί…

Ένα ζευγάρι αρκετά μεγαλύτερο από αυτά που έχουμε συνήθειες να βλέπουμε στο καλλιτεχνικό πατινάζ, όχι μόνο κατάφερε να εντυπωσιάσει και να καθηλώσει το κοινό… κατάφερε επίσης να περάσει ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

Ζευγάρι 83 και 79 ετών καθηλώνει το κοινό με μία εκπληκτική χορογραφία στον πάγο

Μέχρι σήμερα πιστεύαμε ότι το συγκεκριμένο άθλημα έχει ημερομηνία λήξης για τους αθλητές του. Κάναμε όμως λάθος καθώς η Λιουντμίλα Μπελοούσοβα και ο Ολέγκ Προταπόποβ που είναι ζευγάρι και ολυμπιακοί πρωταθλητές απέδειξαν ότι η ηλικία δεν περιορίζει τίποτα. Πολλοί έχουν συνδέσει την τρίτη ηλικία με την εικόνα του συνταξιούχου που κάθεται μπροστά στην τηλεόραση ή περιποιείται τον ανθισμένο κήπο του.

Ας γνωρίσουμε το ζευγάρι που ξεχώρισε στο καλλιτεχνικό πατινάζ

Εκείνος είναι 83 ετών και εκείνη 79. Σε μια μοναδική εμφάνιση, εμφανίζονται ξανά στον στον πάγο. Διαθέτουν τόση χάρη και φινέτσα, που μοιάζει με τον πρώτο τους γαμήλιο χορό. Απολαύστε τους σε μια υπέροχη χορογραφία καλλιτεχνικού πατινάζ, όπου η ηλικία τους δε παίζει απολύτως κανένα ρόλο! Η άνεση με την οποία καταφέρνουν να κάνουν πατινάζ σε αυτήν την ηλικία είναι απλά φαντασμαγορική. Οι απίστευτοι ηλικιωμένοι διασκεδάζουν κάθε στιγμή της ζωής τους και μας εμπνέουν για να κάνουμε και εμείς το ίδιο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν