“Ζώα όρθια”: Το μεγάλο ξέσπασμα της Τζούλιας Αλεξανδράτου για τις γυναίκες που σχολίασαν αρνητικά την εγκυμοσύνη της

Τζούλια Αλεξανδράτου: Πήρε θέση για τα αρνητικά σχόλια

Με μια φωτογραφία αποφάσισε η Αλεξανδράτου να ανακοινώσει στους ακόλουθους της την εγκυμοσύνη της και τότε τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Το βράδυ της Κυριακής η Τζούλια Αλεξανδράτου ανάρτησε μια φωτογραφία σε story  στο Instagram, όπου έλεγε ότι είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί. Αυτή η ανάρτηση έγινε viral τη Δευτέρα και πολύς κόσμος σχολίασε αυτή την εγκυμοσύνη, σε βαθμό που ίσως και να ξεπέρασε τις αντιδράσεις στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη. Δυστυχώς, στα σχόλια κάτω από τα σχετικά άρθρα γράφτηκαν πολύ επικριτικά πράγματα, κάτι που ίσως και λίγο αναμενόμενο για μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα όπως η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Τι ακριβώς έγραψε η Τζούλια Αλεξανδράτου

Τα όρια, όμως, ξεπεράστηκαν. Και η ίδια δεν άφησε αναπάντητα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν, ιδίως στα social media, κάνοντας ένα story το βράδυ της Δευτέρας, όπου έδειχνε τον έντονο εκνευρισμό της.

«Εσείς οι διάφορες, γιατί κοπέλες μόνο είστε, σας είπε κανείς να ασχοληθείτε μαζί μου; Βούρλα, ε βούρλα. Ζώα όρθια», έγραψε η Τζούλια ως σχόλιο στο εν λόγω story… 

Related posts

Γιαννιτσά: Δασκάλα κούρεψε 5χρονο αγοράκι σε νηπιαγωγείο γιατί… δεν της άρεσε το χτένισμα του

Κρατερός Κατσούλης: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που χώρισε με την Καραβάτου

Έγραψε μόνο τρεις λέξεις: Αυτό είναι το απειλnτικό μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Καλλιάνος στον γιατρό του πατέρα του