Ζωή Γιακουμάτου: «Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου έπαθα θρόμβωση, σώθηκα λόγω του πατέρα μου»

Ζωή Γιακουμάτου: Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε

Η σχεδιάστρια και κόρη του Γεράσιμου Γιακουμάτου, εξομολογήθηκε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της αλλά και τα προβλήματα που προέκυψαν στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης.

Μία συνέντευξη – κατάθεση ψυχής παραχώρησε η Ζωή Γιακουμάτου στη Σάσα Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά. Μεταξύ άλλων, η γνωστή σχεδιάστρια και κόρη του πολιτικού Γεράσιμου Γιακουμάτου εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές της εγκυμοσύνης της.

«Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου έπαθα θρόμβωση μετά από έντονο πόνο στο πόδι μου. Χρειάστηκε να νοσηλευτώ μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, όπου έκανα θεραπεία και ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλά. Ο θρόμβος είχε φτάσει σχεδόν μέχρι τον πνεύμονα και σώθηκα λόγω του πατέρα μου, που είναι γιατρός, γιατί με πίεζε να κάνω τρίπλεξ αγγείων.

Στη συνέχεια φάνηκε ότι έχω θρόμβωση και χρειάστηκε να μείνω στο νοσοκομείο ξαπλωμένη και ακίνητη για μία εβδομάδα.

Έκανα θεραπεία με ενέσεις και φορούσα ειδικές κάλτσες μέχρι να γεννήσω», σημείωσε η Ζωή Γιακουμάτου

Για τα επαγγελματικά της βήματα, η Ζωή Γιακουμάτου, ανέφερε πως: «έχω μια φίλη που έχει κατάστημα στη Μύκονο και εγώ της φτιάχνω τα ρούχα. Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ετοιμάζομαι να επιστρέψω και να βγάλω τη νέα μου συλλογή με τα χειμερινά».

Related posts

Παγκόσμιο σοκ στο Παλάτι του Μπακιγχαμ: Πέθανε ξαφνικά, στα 45 του χρόνια

«Ο Γ’ Παγκóσμιoς Πóλεμος θα γiνει στα μέρη»: Ανατριχιάζoυν τα προφnτικά λόγια του Αγίου Παϊσίου

Εγκλωβίστnκε και κάnκε ζωντανóς: Νεκpός ο διάσnμος Έλληνας σεφ και γıος γνωστού πολıτικού – Θρńνος για τον πατέρα ενός παιδıού