Τα τέλεια αυγά: Έβαλε νερό σε ένα τηγάνι κι έριξε μέσα δυο αυγά – Γευστικότατο αποτέλεσμα

Αυγά: Πως να τα μαγειρέψετε

Αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα φαγητά σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι τα τηγανιτά αυγά. Ωστόσο, τι λάθος μπορεί να κάνεις σε ένα φαγητό που χρειάζεται το πολύ πέντε λεπτά για να ετοιμαστεί; Κι όμως, ακόμη και σε αυτό μπορείς να κάνεις λάθος. Ωστόσο, λάθος σχετικά με τα αυγά μπορούμε να κάνουμε ακόμη και στην αποθήκευσή τους, δείτε εδώ για ποιο λόγο δεν πρέπει να τα βάζετε στη θήκη του ψυγείου.

Το μυστικό για τα τέλεια αυγά

To Athensmagazine.gr θα σου δείξει το κόλπο που μέχρι σήμερα αγνοούσες και αν το ακολουθήσεις τότε σίγουρα θα πετύχεις το τέλειο τηγανητό αυγό. Κοίτα λοιπόν πόσο απλό είναι. Σπάστε τα αυγά σε ένα τηγάνι σαν να πρόκειται να τα τηγανίσετε, αλλά αντί για λάδι βάλτε νερό στο τηγάνι. Το αποτέλεσμα θα είναι τέλεια αυγά με υγρούς κρόκους.

Related posts

Τι τρώμε την Μεγάλη Παρασκευή;

Βάψιμο αυγών: Το κόλπο για γίνουν γυαλιστερά με φυσικό τρόπο

Ούτε ελιές, ούτε αμπέλια: Τα 3 άγνωστα φυτά που μεγαλώνουν… μόνα τους και θα βγάζεις 6.500 εuρώ από το σπίτι