Το φιλέτο Mignon του φτωχού: Το κόλπο για ένα μαλακό κρέας που θα λιώνει στο στόμα σας

Το φιλέτο του φτωχού: Το κόλπο που θα κάνει το κρέας να είναι λες και βγήκε από ακριβό εστιατόριο

Δεν χρειάζεται ούτε κόπος, ούτε χρήματα για να απολαύσετε το κρέας σας όπως σ΄ένα ακριβό εστιατόριο. Yπάρχει ένα κόλπο για να κάνει το κρέας σας να λιώνει στο στόμα, ανεξάρτητα από το είδος του.

Για τους λάτρεις του κρέατος που ξέρουν πως να εκτιμούν μια καλή, ζουμερή μπριζόλα, θα γνωρίζουν επίσης πόσο ακριβό μπορεί να είναι ένα καλό κομμάτι κρέας.

Το παρακάτω τρικ ονομάζεται «Το Φιλέτο Mignon του Φτωχού» και μπορεί να αναβαθμίσει άμεσα το κρέας σας, ασχέτως της ποιότητάς του. Σας έχουμε εδώ ακόμα ένα, που θα βοηθήσει στο κόψιμο του κρέατος, για να το απολαμβάνετε στο έπακρο.

Το μυστικό στο φιλέτο του φτωχού κρύβεται στο αλάτι

Απλώστε μια γερή δόση αλατιού σε όλο το κρέας και αφήστε το. Στο τέλος ξεπλύνετε πολύ καλά, ώστε να μη μείνει καθόλου αλάτι.

Ο χρόνος που απαιτείται να μείνει το κρέας στο αλάτι εξαρτάται από το μέγεθος του κομματιού και μπορεί να είναι από 15 λεπτά, μέχρι και 2 ώρες!

Επιπλέον είδηση μετά το μυστικό στο φιλέτο του φτωχού

Μεγάλο εργοστάσιο παραγωγής χοιρινού κρέατος έκλεισε μετά από 240 κρούσματα κορωνοϊού!

Πανικός επικρατεί στις ΗΠΑ, με ένα εργοστάσιο παραγωγής χοιρινού κρέατος να κλείνει, ύστερα από επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορωνοϊού, που βρέθηκαν σε 240 εργάτες.

Ο Γενικός Γραμματέας της Smithfield Foods, της οποίας το εν λόγω εργοστάσιο βρίσκεται στην Νότια Ντακότα, ενώ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην παραγωγή κρέατος στις ΗΠΑ, κατέχοντας το 4-5% του συνόλου της παραγωγής, παρέχοντας περίπου 130 εκατομμύρια μερίδες το μήνα, δηλαδή 18 εκατομμύρια την ημέρα, τόνισε πως η κατάσταση είναι επικίνδυνη και, κάπως έτσι, η εγκατάσταση κλείνει.

Αυτό, φυσικά, είναι κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στην παραγωγή κρέατος, την ώρα που οι ΗΠΑ μαστίζονται από τον φονικό ιό. «Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το κλείσιμο κι άλλων πρωτεϊνικών εργοστασίων στην χώρα, μας οδηγεί στο να έχουμε πρόβλημα στο απόθεμα κρέατος», επεσήμανε ο Κένεθ Σάλιβαν, ο οποίος πρόσθεσε ότι «είναι απίθανο να γεμίζουν τα ράφια στα μαγαζιά, αν δε δουλεύουν τα εργοστάσια».

Ο ίδιος, πάντως, θέλησε παρά την ανακοίνωση για κλείσιμο του εργοστασίου επ’ αόριστον, να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, τονίζοντας πως «πιστεύουμε, ότι είναι υποχρεώσή μας η παροχή τροφής για την χώρα περισσότερο από ποτέ».

Το καλό νέο, πάντως, είναι πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως ο κορωνοϊός έχει μεταδοθεί μέσω των φαγητών ή των πακέτων, σύμφωνα με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ, κάτι που μειώνει κατά κάποιο τρόπο την ανησυχία για το εν λόγω ζήτημα.

Related posts

Αρνί ή κατσίκι: Τι είναι καλύτερο να φάμε;

Τι τρώμε την Μεγάλη Παρασκευή;

Βάψιμο αυγών: Το κόλπο για γίνουν γυαλιστερά με φυσικό τρόπο