Το λάθος που κάνουμε όλοι: Μην τρυπάτε τις μπριζόλες με το πηρούνι – Ο σοβαρός λόγος που βγαίνουν σκληρές

Μέγα λάθος: Ποτέ ξανά σκληρή μπριζόλα αν σταματήσετε να κάνετε αυτή την κίνηση

Η μπριζόλα είναι ένα από τ απιο ευχάριστα και θρεπτικά γεύματα, είτε στο φούρνο είτε στο τηγάνι. Αλλά πόσες φορές δεν σας έχει πετύχει στο ψήσιμο και έχουν βγει σκληρές και λάστιχο;

Ποίο είναι το σύνηθες λάθος που κάνουμε πολλοί όταν μαγειρεύουμε μπριζόλες; Τις τρυπάμε με το πιρούνι για να δούμε αν είναι έτοιμες και τελικά τι καταφέρνουμε; Να χάνουν όλα τους τα υγρά.

Αποφύγετε το μεγάλο λάθος να τρυπάτε την μπριζόλα με το πηρούνι στο ψήσιμο

Ο σωστός τρόπος, για να μη χάσει το κρέας τα πολύτιμα υγρά του, είναι να το πιέσετε με το πίσω μέρος ενός κουταλιού. Αν βρείτε αντίσταση και δείτε σταγόνες στην επιφάνεια του κρέατος, τότε έχει ψηθεί.

Ακολουθήστε αυτή τη τη συμβουλή και θα μας θυμηθείτε

Related posts

Βάψιμο αυγών: Το κόλπο για γίνουν γυαλιστερά με φυσικό τρόπο

Ούτε ελιές, ούτε αμπέλια: Τα 3 άγνωστα φυτά που μεγαλώνουν… μόνα τους και θα βγάζεις 6.500 εuρώ από το σπίτι

Η καλύτερη σαλάτα στον κόσμο είναι ελληνική και δεν είναι η χωριάτικη – Σαρώνει ασταμάτητα η Ελλάδα