Τσουρέκια για αρχάριες: Έτοιμα σε λίγα λεπτά, με φθηνά υλικά και χωρίς καθόλου κόπο

Τσουρέκια για αρχάριες: Ακόμα και αν δεν έχετε γνώσεις από μαγειρική

Τσουρέκια για αρχάριες: Έφτασε η εποχή που όλες μας φτιάχνουμε τσουρέκια. Οι περισσότερες άπειρες μαγείρισσες πιστεύουν πως είναι κάτι δύσκολο. Με την συνταγή που σας παρουσιάζουμε παρακάτω θα τα φτιάξετε εύκολα και γρήγορα χωρίς κανέναν κόπο.

Και φυσικά ακόμα και αν δεν έχετε καμία γνώση από μαγειρική ή ζαχαροπλαστική.

Υλικά τσουρεκιών για κάθε αρχάρια μαγείρισσσα

  • Αυγα 1
  • Ξερή Μαγιά 3 φακελάκια
  • Ζαχαρη 200 γρ.
  • Μαχλέπι 1 φακελάκι
  • Αλεύρι Για Τσουρέκια 600 γρ.
  • Βανίλια 2
  • Γάλα 250 γρ. χλιαρό
  • Βιτάμ 80 γρ. λιωμένο ζεστό ή βούτυρο

Εκτέλεση συνταγής τσουρεκιών για αρχάριες

  1. Βάζουμε στο μίξερ πρώτα το αυγό,το γάλα, τις μαγιές,τα μυρωδικά και τέλος το αλεύρι με το βούτυρο και τα χτυπάμε.
  2. Αφήνουμε σε ζεστό μέρος το ζυμάρι να φουσκώσει, περίπου 2 ώρες.
  3. Μετά πλάθουμε, αφήνουμε πάλι να φουσκώσουν καλά, αλείφουμε με αυγό και αμύγδαλο.
  4. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις στην κάτω σχάρα του φουρνου, για περίπου 20 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.

Και τόσο απλά τα τσουρεκάκια μας είναι έτοιμα.

Καλή απόλαυση

Related posts

Αρνί ή κατσίκι: Τι είναι καλύτερο να φάμε;

Τι τρώμε την Μεγάλη Παρασκευή;

Βάψιμο αυγών: Το κόλπο για γίνουν γυαλιστερά με φυσικό τρόπο