Ανακαλύψαμε σήμερα προσφορά ξενοδοχειάρας στη Νάξο για τον Αύγουστο και σας την παρουσιάζουμε

Νάξος προσφορά: Μια σουπέρ προσφορά για τον Αύγουστο

Νάξος προσφορά: Η Νάξος είναι ένας προορισμός που ενδείκνυται για όσους θέλουν να συνδυάσουν ξεκούραστες διακοπές με πολλές δραστηριότητες και βραδινή διασκέδαση. Χάρη στη μακρά ιστορία και τη γεωμορφολογία του νησιού, η Νάξος προσφέρει αναρίθμητες επιλογές: πανέμορφα γραφικά ορεινά χωριά, υπέροχες παραλίες, εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και αρχαιολογικά μνημεία, θαλάσσια σπορ, εστιατόρια και εκλεκτά τοπικά προϊόντα!

Μια κουκκίδα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, η Νάξος είναι ένα μοναδικό κράμα αρχαίων μνημείων και παραλιών. Πρόκειται για το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και, σύμφωνα με την παράδοση, εδώ πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο Δίας. Μόλις φτάσετε στη Νάξο, πάρτε το δρομάκι που οδηγεί στη νησίδα Παλάτια, εκεί όπου στέκει αγέρωχο το σύμβολο της πόλης, η Πορτάρα, μια πέτρινη πύλη ενός αρχαίου ναού που δεν υπάρχει πια. Το ηλιοβασίλεμα, θαυμάστε εικόνες του νησιού και της θάλασσας που κόβουν την ανάσα.

Η Χώρα της Νάξου, που είναι και το λιμάνι του νησιού, με τη φημισμένη «Πορτάρα», το Ενετικό κάστρο και τα μοναδικής ομορφιάς αρχοντικά της, αποτελεί ιδανική αφετηρία για τις περιπλανήσεις σου. Ιδιαίτερο γεγονός είναι το «Φεστιβάλ Πατάτας Νάξου» που λαμβάνει χώρα το Σεπτέμβρη και όπου σου δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσεις το ξακουστό αξιώτικο προϊόν μαγειρεμένο με κάθε λογής τρόπο!

Η Νάξος έχει πολλές παραλίες χάρη στη μεγάλη ακτογραμμή της. Οργανωμένες με ομπρέλες ή πιο απόμερες και ερημικές, με ήρεμη θάλασσα ή με κύμα για θαλάσσια σπορ, το νησί διαθέτει παραλίες για όλα τα γούστα!

Τι περιλαμβάνει η προσφορά για το νησί της Νάξου

  1. Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διανυκτέρευση είναι δωρεάν με Πρωινό
  2. Πρωινό

Αν θέλετε πληροφορίες για την προσφορά και τρόπο κράτησης επικοινωνείστε μαζί μας εδώ.

Related posts

Σας αφορά: Έκτακτη είδηση για την Aegean

Τρέξτε να προλάβετε: H Aegean γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και προσφέρει 1+1 εισιτήριο δώρο για όλους

Τρέξτε να προλάβετε: Σπουδαία προσφορά με Εισιτήρια με μόλις 20 ευρώ για αγαπημένους προορισμούς