Χριστουγεννιάτικη προσφορά – δώρο από την Aegean: Έκπτωση έως 50% για πτήσεις εξωτερικού για όλους

Aegean Airlines: Η Aegean ανακοίνωσε χριστουγεννιάτικο flash sale με εκπτώσεις έως 50% για πτήσεις εξωτερικού!

H προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και 5 Νοεμβρίου.

Για ποιους προορισμούς ισχύει η προσφορά της Aegean Airlines και πως θα την κλείσετε

Η προσφορά αφορά σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις από/προς Ελλάδα προς/από όλους τους προορισμούς εξωτερικού με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Αφορά σε πτήσεις που εκτελούνται από την AEGEAN και την Olympic Air, για κρατήσεις από 02/11/2023 έως 05/11/2023 και πτήσεις από 15/11/2023 έως και 15/01/2024.

Εξαιρούνται όλες οι πτήσεις με κοινό κωδικό. Η έκπτωση πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων και επίναυλου καυσίμων.

50% έκπτωση ισχύει μόνο για όλες τις πτήσεις που αφορούν τις κατηγορίες ναύλου P, U, T. 30% έκπτωση ισχύει μόνο για όλες τις πτήσεις που αφορούν τις κατηγορίες ναύλου S, K, L, V. 15% έκπτωση ισχύει μόνο για όλες τις πτήσεις που αφορούν τις κατηγορίες ναύλου Q, H, M. 10% έκπτωση ισχύει μόνο για όλες τις πτήσεις που αφορούν τις κατηγορίες ναύλου Β και Υ. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς, είναι ήδη μειωμένες κατά 10%, 15%, 30% & 50% αντίστοιχα.

Οι αλλαγές των εισιτηρίων επιτρέπονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του εκάστοτε εισιτηρίου με ενδεχόμενη διαφορά ναύλου. Η έκπτωση δεν έχει εφαρμογή στους φόρους. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Η προσφορά αφορά Economy Class εισιτήρια. Η προσφορά λήγει στις 05/11/2023 στις 23:59 ώρα Ελλάδας.

Μπορείτε να βρείτε τους προορισμούς πατώντας ΕΔΩ

Related posts

Σας αφορά: Έκτακτη είδηση για την Aegean

Τρέξτε να προλάβετε: H Aegean γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και προσφέρει 1+1 εισιτήριο δώρο για όλους

Τρέξτε να προλάβετε: Σπουδαία προσφορά με Εισιτήρια με μόλις 20 ευρώ για αγαπημένους προορισμούς