Οι 20 ασφαλέστερες αεροπορικές του κόσμου για το 2020! Εσείς ποια εμπιστεύεστε;

Τις ασφαλέστερες αεροπορικές στον κόσμο εξέδωσε το AirlineRatings.com και έκανε γνωστό ποιες εταιρείες μπορεί να εμπιστευτεί ο κόσμος πιο εύκολα, ώστε να μην έχει περαιτέρω κινδύνους.

Επίσης, μην χάσετε την απίστευτη προσφορά της Ryanair για ταξίδια σε όλο τον κόσμο!

Η ασφάλεια την ώρα της πτήσης είναι ένα από τα πράγματα που ελπίζει κανείς ότι δε θα χρειαστεί ποτέ να τον ανησυχήσει όταν ταξιδεύει. Αλλά ακόμα και οι πιο νευρικοί επιβάτες πρέπει να είναι ήρεμοι όταν πετούν με την εταιρεία Qantas της Αυστραλίας, αφού έχει χαρακτηριστεί για 7 χρόνια ως η ασφαλέστερη αεροπορική του κόσμου.

Ο πίνακας δημιουργήθηκε από την AirlineRatings.com, μια ιστοσελίδα που ασχολείται με την ασφάλεια και την αξιολόγηση των αεροπορικών εταιρειών και παρακολουθεί 405 εταιρείας στον κόσμο, με στόχο να συντάξει κάθε χρόνο μια ετήσια λίστα με τις ασφαλέστερες από αυτές.

Εσείς γνωρίζατε γιατί τα σκίαστρα στα παράθυρα των αεροπλάνων πρέπει να μένουν ανοιχτά στην απογείωση και στην προσγείωση;

Η αξιολόγηση βασίζεται σε κριτήρια όπως ελέγχους από αεροπορικά σώματα και κυβερνητικούς φορείς, καταγραφή συγκρούσεων και σοβαρών ατυχημάτων, ηλικία του στόλου, οικονομική κατάσταση, εκπαίδευση των πιλότων και συμπεριφορά. Δε λήφθηκαν υπόψη μικροατυχήματα, καθώς όλες οι εταιρείες έχουν μικροατυχήματα καθημερινά. Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα:

Οι 20 ασφαλέστερες εταιρείες του κόσμου για το 2020:
Qantas
Air New Zealand
EVA Air
Etihad Airways
Qatar Airways
Singapore Airlines
Emirates
Alaska Airlines
Cathay Pacific
Virgin Australia
Hawaian Airlines
Virgin Atlantic
TAP Air Portugal
SAS
Royal Jordanian
Swiss
Finnair
Lufthansa
Aer Lingus
KLM
Εταιρείες χαμηλού κόστους
Η ιστοσελίδα έχει φτιάξει και μια ξεχωριστή λίστα με τις ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, με αλφαβητική σειρά, καθώς κρίθηκαν ως ισάξιες:

Air Arabia
Flybe
Frontier
HK Express
IndiGo
Jetblue
Volaris
Vueling
Westjet
Wizz Air

Related posts

Ελάχιστοι το ξέρουν: Γιατί τρώμε μπακαλιάρο σκορδαλιά την 25η Μαρτίου – Το έθιμο και γιατί τα συνδυάζουμε

Ταβέρνα στην Θεσσαλονίκη σε ταΐζει μέχρι τέλους μόνο με 15 ευρώ και θα την λατρέψεις

Όσα φάτε και όσα πιείτε 17 ευρώ: Η ταβέρνα στην Αθήνα που τρως μέχρι τέλους και.. παραγγέλνεις πάλι