Οι μαγικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των δήμων Αττικής για μικρούς και μεγάλους.

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής στο Πεδίο του Άρεως
Η Περιφέρεια Αττικής γιορτάζει τη λάμψη των Χριστουγέννων και τον ερχομό του Νέου Έτους, μετατρέποντας το Πεδίο του Άρεως σε ένα φωτεινό και λαμπερό Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με τίτλο “Χριστούγεννα στο Πάρκο μας” θα ξεκινήσει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιανουαρίου 2020, σηματοδοτώντας την προτεραιότητα που δίνει η Περιφέρεια Αττικής στην αξιοποίηση και ανάδειξη του μητροπολιτικού πάρκου, προς όφελος των πολιτών. Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρουσίου
Ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων επιφυλάσσει ο Δήμος Αμαρουσίου για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης, στέλνοντας το μήνυμα της αγάπης, της ελπίδας και της αλληλεγγύης. Από την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 έως και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, μία μεγάλη ποικιλία εορταστικών εκδηλώσεων με την παρουσία του πρωταγωνιστή την ημερών του Άη Βασίλη, συναυλίες, παραστάσεις και δραστηριότητες για τα παιδιά στο παγοδρόμιο, τα ξύλινα σπιτάκια, το Χωριό του Αη Βασίλη, στο πάρκο με τα φουσκωτά, θα χαρίσουν γιορτινή διάθεση σε όλους. Το πρόγραμμα αναλυτικά εδώ.

Χριστούγεννα στην Κηφισιά 2019
Συναυλίες, χορός και θέατρο θα γεμίσουν τους δρόμους της Κηφισιάς. Οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Κηφισιά ξεκινούν με τις φωταγωγήσεις των Χριστουγεννιάτικων δέντρων της αγάπης και της ελπίδας από τον Δήμαρχο Κηφισιάς και θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

“Περιστέρι πολλών Αστέρων” Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά 2019-2020
422 εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις ετοιμάζει φέτος ο Δήμος Περιστερίου. Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ στην Πλατεία Δημαρχείου (σταθμός Μετρό “Περιστέρι”) με το Carousel, το Λούνα Παρκ, τα Γιορτινά Τρενάκια, την ωραιότερη Φάτνη της Αττικής και στην 1η Παιδική Χαρά – 9 Μούσες με το εορταστικό Καραβάκι και το “Σπίτι του Αϊ Βασίλη”. Καθημερινά διοργανώνονται καλλιτεχνικά δρώμενα στην πλατεία του Δημαρχείου με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, αλλά και συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, παρουσιάσεις βιβλίων, εορταστικά εργαστήρια και μουσικά δρώμενα. Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Χριστούγεννα 2019 στον Δήμο Ηρακλείου
Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής υποδέχεται την πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου και ξεκινάει να μετράει αντίστροφα για τα φετινά Χριστούγεννα, έχοντας ετοιμάσει μια σειρά από γιορτινές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Παιδικά θέατρα και συναυλίες τζαζ μας περιμένουν. Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

“Χριστουγεννιάτικο Όνειρο 2019 – 2020” στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, παραστάσεις δρόμου, χριστουγεννιάτικες συναυλίες, καθώς και όμορφες εκδηλώσεις για τους μικρούς μας φίλους. Σε όλες τις εκδηλώσεις καλούμαστε να προσφέρουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου και του κοινωνικού φαρμακείου, στα σημεία συγκέντρωσης που θα υπάρχουν σε κάθε εκδήλωση. Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Related posts

Ελάχιστοι το ξέρουν: Γιατί τρώμε μπακαλιάρο σκορδαλιά την 25η Μαρτίου – Το έθιμο και γιατί τα συνδυάζουμε

Ταβέρνα στην Θεσσαλονίκη σε ταΐζει μέχρι τέλους μόνο με 15 ευρώ και θα την λατρέψεις

Όσα φάτε και όσα πιείτε 17 ευρώ: Η ταβέρνα στην Αθήνα που τρως μέχρι τέλους και.. παραγγέλνεις πάλι