Η πρώτη κινητή καντίνα – πιτσαρία με ξυλόφουρνο παρκάρει στη Θεσσαλονίκη

Ξυλόφουρνο μέσα σε κινητή καντίνα-φορτηγό έχουν δημιουργήσει δύο αδέρφια, στη Θεσσαλονίκη, σερβίροντας νόστιμες, φρεσκοψημένες πίτσες και εξελίσσοντας το street-food της πόλης σε μία γαστρονομική εμπειρία υψηλών απαιτήσεων.

Ο Κωστής και ο Γρηγόρης Αϊβαλιώτης λειτουργούν, από το καλοκαίρι, μία καντίνα που δεν μοιάζει με καμία άλλη καθώς μέσα της «καίει» ένας ξυλόφουρνος. Είναι η πρώτη καντίνα στην Ελλάδα που μέσα της υπάρχει χτισμένος φούρνος και μάλιστα είναι δική τους κατασκευή.

Η «Paola», όπως ονόμασαν την καντίνα τα δύο αδέρφια, προσφέρει πίτσες – μαργαρίτα, με μανιτάρι, με μπέικον και με πεπερόνι σε τιμές, σε σχέση με την ποιότητα, πολύ προσιτές.

*Που θα τους βρεις:
Σχεδόν καθημερινά από τις 18:00 ως τις 23:00 στο ελεύθερο δημοτικό πάρκινγκ δίπλα στο Ποσειδώνιο.

*Μείνε συντονισμένος στη σελίδα τους στο facebook για να ενημερώνεσαι για τις εξορμήσεις τους όποτε το επιτρέπει ο καιρός.

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Κυριακή 14:00-02:00

Related posts

Ελάχιστοι το ξέρουν: Γιατί τρώμε μπακαλιάρο σκορδαλιά την 25η Μαρτίου – Το έθιμο και γιατί τα συνδυάζουμε

Ταβέρνα στην Θεσσαλονίκη σε ταΐζει μέχρι τέλους μόνο με 15 ευρώ και θα την λατρέψεις

Όσα φάτε και όσα πιείτε 17 ευρώ: Η ταβέρνα στην Αθήνα που τρως μέχρι τέλους και.. παραγγέλνεις πάλι