0
Η συνταγή είναι της κας Marina Hatzidaki
Υλικά
- 3 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκες
- 2-3 μέτριες πατάτες
- Σάλτσα ντομάτας ψημένη με κρεμμύδι και σκόρδο
- Μοτσαρέλα
- Ρεγκάτο
- Γκούντα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Βασιλικός
Εκτέλεση
- Κόβουμε τις μελιτζάνες και τις πατάτες σε χοντρές ροδέλες.
- Τις αλατοπιπερώνουμε, τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο και τις ψήνουμε σε λαδόκολλα για μισή ώρα.
- Από πάνω σε κάθε μελιτζάνα και πατάτα, προσθέτουμε μία κουταλιά της σούπας σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζουμε με τα τυριά.
- Επαναφέρουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 10 με 15 λεπτά, μέχρι να λιώσει και να ροδοκοκκινίσει το τυρί, στους 200 με 220 βαθμούς, ανάλογα με τον φούρνο.
Η γεύση τους είναι μοναδική! Λουκουμάκι!!
Η είδηση της ημέρας