Μύκονος Βίλες: Απίστευτες Εικόνες! Έκλεισαν τα μαγαζιά και συνωστίστηκαν στις βίλες (vids)

by Αντώνης Βαλμάς

Μύκονος Βίλες: Απίστευτες Εικόνες! Έκλεισαν τα μαγαζιά και συνωστίστηκαν στις βίλες (vids)

Μύκονος Βίλες: Λύση στο πρόβλημα του συγχρωτισμού στα μπιτς μπαρ και στα μπαράκια στη Χώρα, προσπαθούν να βρουν οι ιδιοκτήτες τους, καθώς είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθούν οι χιλιάδες τουρίστες που αναμένεται να επισκεφτούν και φέτος το νησί αμέσως μετά την απελευθέρωση των πτήσεων.

Ο γενικός γραμματέας εστίασης και διασκέδασης Μυκόνου, Ηρακλής Ζησιμόπουλος εξήγησε ότι είναι πολύ δύσκολο σε ένα μαγαζί με ορθιους να τους απαγορέψεις να πλησιάζουν ο ένας τον άλλον, ακόμα κι αν τηρείς τα απαραίτητα μέτρα, οπότε πρέπει να εφαρμοστούν άλλα είδους μέτρα, για παράδειγμα, να ελέγχεται περιμετρικά ο χώρος, να υπάρχει συγκεκριμένη είσοδος και να καταγράφονται οι πελάτες ώστε να μπορεί να γίνει ιχνηλάτιση σε περίπτωση πιθανού κρούσματος.

Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται από το βίντεο – ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε, οι Αρχές έχουν ένα ακόμη πονοκέφαλο να αντιμετωπίσουν, καθώς οι τουρίστες που δεν ενδιαφέρονται για τον αν θα συγχρωτιστούν ή όχι, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις, βρίσκουν τον τρόπο να διασκεδάσουν με τον τρόπο που θέλουν.

Νοικιάζουν βίλες και στήνουν πάρτι σε χρόνο μηδέν καλώντας κόσμο μέσω των εφαρμογών Viber, WhatsApp και Signal. Χθες βράδυ λοιπόν διοργανώθηκαν τρία μεγάλα πάρτι σε ισάριθμες βίλες του νησιού, μια εκ των οποίων βρίσκεται στη περιοχή Καλαφάτη.

Διοργανωτές στο εν εκ των τριών πάρτι, ο γιος γνωστού επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων κι ένας πολιτικός μηχανικός .

 

Πηγή: protothema.gr

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo