Πανικός για ένα κομμάτι: Αυτό είναι με διαφορά το καλύτερο γαλακτομπούρεκο σε όλη την Αθήνα

by Αντώνης Βαλμάς

Μαγαζί με γαλακτομπούρεκο: Το κορυφαίο μαγαζί στην Αθήνα

Μαγαζί με γαλακτομπούρεκο: Πώς καταλαβαίνουμε, ωστόσο, το σωστό αποτέλεσμα της τραγανότητας του φύλλου, της ιδανικής ρευστότητας της κρέμας και του άρτιου σιροπιάσματος;

Αρκεί να δοκιμάσουμε το γαλακτομπούρεκo του Κοσμικόν για να συνειδητοποιήσουμε ότι όσο εύκολη κι αν φαίνεται η παρασκευή του γαλακτομπούρεκου, για να το πετύχεις θέλει μαεστρία και μεράκι!

Μαγαζί με γαλακτομπούρεκο: Αυτή είναι η κορυφαία επιλογή στην Αθήνα

Σταθερή αξία για τους λάτρεις των σιροπιαστών γλυκών και όχι μόνο, το γαλακτομπούρεκο του Κοσμικόν, έχει γράψει την δική του επιτυχημένη πορεία στον χρόνο από το 1961.

Μαγαζί με γαλακτομπούρεκο: Αυτή είναι η κορυφαία επιλογή στην Αθήνα

Έχοντας κερδίσει αρκετές διακρίσεις, παρασκευάζεται από αγνές και επιλεγμένες πρώτες ύλες, χειροποίητο φύλλο και βούτυρο γάλακτος από τη Θεσσαλία και τη Μυτιλήνη, ενώ η συνταγή του –μέχρι και σήμερα παραμένει κρυφή– στην οποία βασίζεται, αποτελεί και το μυστικό που έχει διαδώσει την φήμη του σε ολόκληρη την πόλη.

Μαγαζί με γαλακτομπούρεκο: Αυτή είναι η κορυφαία επιλογή στην Αθήνα

Σημειώστε ότι στο σιρόπι του δεν προστίθεται χυμός λεμόνι, καθώς αλλάζει όλη την αυθεντική του γεύση. Εδώ, θα δοκιμάσετε επίσης κανταΐφι κρέμα, προφιτερόλ και τσουρέκι.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo