Πάτρα: Διανομέας στολίζει γιορτινά το παπί σαν έλκυθρο, κάνει ντελίβερι τα Χριστούγεννα

by Newsroom i-diakopes.gr
Πάτρα: Διανομέας στολίζει γιορτινά το παπί σαν έλκυθρο, κάνει ντελίβερι τα Χριστούγεννα

Έρχονται Χριστούγεννα και ένα πολύ συγκεκριμένο παπί δεν πρόκειται φέτος να μείνει παραπονεμένο.Υποψηφιότητα για προαγωγή στη θέση του Άι Βασίλη κέρδισε με το σπαθί του (ή ίσως, με το παπί του) ένας Πατρινός ντελιβεράς. Παρότι η εργασία του κλάδου του είναι γεμάτη ένταση και άγχος, ο κ. Μιχάλης Νάτσικας

φαίνεται πως έκρινε ότι η περίοδος των γιορτών στην οποία μπαίνουμε αξίζει το κάτι παραπάνω.

Κι επειδή η στολή Άι Βασίλη είναι μπανάλ, έπρεπε να κινηθεί σε μία πιο πρωτότυπη κατεύθυνση. Άρα, αποφάσισε να κάνει ένα γιορτινό ολικό redesign του παπιού με διάφορα Χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ, το οποίο πλέον έχει χριστουγεννιάτικα δεντράκια, γιρλάντες, γκι, φώτα LED και μερικά λούτρινα κουκλάκια στο μπροστινό μέρος. Επίσης, έβαλε και καμπανάκια ώστε να πατάει Jingle Bells στους οδηγούς που αργούν να ξεκινήσουν.

Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος ο οδηγός φαίνεται απίστευτα ενθουσιασμένος με την νέα όψη του οχήματός του, που είναι και το βασικό.Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τοπικά μέσα, πολύ θερμή είναι και η αντιμετώπιση από τους πελάτες που βλέπουν ξαφνικά Χριστούγεννα στην πόρτα τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μπέργκεν: Μια πόλη βγαλμένη από τα ωραιότερα καρτ ποστάλ!

Μπέργκεν: Μια πόλη βγαλμένη από τα ωραιότερα καρτ ποστάλ! Μπέργκεν: Μια πόλη βγαλμένη από τα ωραιότερα καρτ ποστάλ! Μπέργκεν: Μια πόλη βγαλμένη από τα ωραιότερα καρτ ποστάλ! Μπέργκεν: Μια πόλη βγαλμένη από τα ωραιότερα καρτ ποστάλ! Μπέργκεν: Μια πόλη βγαλμένη από τα ωραιότερα καρτ ποστάλ! Μπέργκεν: Μια πόλη βγαλμένη από τα ωραιότερα καρτ ποστάλ!

Είναι καλό πάντως που στην Πάτρα τυπικά δε χιονίζει, όσο κι αν θα πρόσθετε το χιόνι στο γιορτινό κλίμα που έστησε ο κ. Νάτσικας.

Σταυρούλα Λεβεντάκη: Ο 43χρονος Σκοπιανός ισχυρίζεται πως είχαν σχέση

Αυτά τα 2 ζώδια θα περάσουν ένα καλοκαίρι “όνειρο” – Θα “φυσήξει” ούριος άνεμος στη ζωή τους

“Επειδή είναι αλλοδαπός”: Τι ποινή θα λάβει ο Σκοπιανός που ομολόγησε την δολοφονία της 45χρονης Σταυρούλας;

Πασίγνωστη Ελληνίδα, μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της – Δεν φαντάζεστε ποια είναι!

Έσπασε τη σιωπή της η 60χρονη που φέρεται να πάτησε το σκυλί στη Γαστούνη – Για αυτό δεν σταμάτησε

Προτεινόμενα