River West: Μεγάλο καλωσόρισμα, με ανοιχτό ουρανό. Μαγικό Σκηνικό!

by Αντώνης Βαλμάς

Ξανά μαζί: Το εμπορικό κέντρο River West άνοιξε ξανά με όλα τα νέα μέτρα προστασίας.
Επιστροφή στη νέα κανονικότητα, επιστροφή και για το υπέροχο RIVER WEST, το οποίο μας δίνει την ευκαιρία, σε μικρούς και μεγάλους, γυναίκες και άνδρες, σε έναν πανέμορφο χώρο να ανακαλύψουμε αυτό ακριβώς που ψάχνουμε ανάμεσα στα πιο σπουδαία brands της αγοράς. Το RIVER WEST, βέβαια, δεν αποτελεί προορισμό μόνο για τα προσεγμένα καταστήματά του και για τη μεγάλη ποικιλία που μπορεί να βρει κανείς εδώ, αλλά και για τη μοναδική του αρχιτεκτονική, η οποία συνοψίζεται στις εξής δύο λέξεις: open air.

Τι σημαίνει αυτό; Να σηκώνεις το κεφάλι σου ψηλά και να βλέπεις ουρανό. Χωρίς να σε χωρίζει τίποτα απ’ αυτόν. Αυτήν ακριβώς την αίσθηση της άμεσης επαφής με τον καθαρό, φρέσκο αέρα δίνει το ανοιγόμενο στέγαστρο οροφής του RIVER WEST. Μια αίσθηση αληθινής ελευθερίας. Αλλά, να θυμάστε, ακόμα κι όταν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν και το στέγαστρο παραμένει κλειστό, πάλι ο χώρος κλιματίζεται με εισαγωγή 100% φυσικού αέρα.

Το εμπορικό κέντρο River West

Το εμπορικό κέντρο River West

Και καθώς η περίοδος απαιτεί την προσοχή όλων μας, βασική προτεραιότητα στο RIVER WEST είναι η ασφάλεια όλων, επισκεπτών και εργαζομένων. Έτσι, μεταξύ άλλων, έχει φροντίσει στους εσωτερικούς του χώρους να επικοινωνεί μέσω ειδικής σήμανσης τη νέα του καμπάνια «Μεγάλο καλωσόρισμα, μικρές υπενθυμίσεις», ενημερώνοντάς μας για τις οδηγίες αλλά και τις συστάσεις ασφαλείας. 

«Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι με την ανταπόκριση του κόσμου από τις πρώτες κιόλας ημέρες της επανεκκίνησης της λειτουργίας μας. Τα δεδομένα προσέλευσης είναι θετικά, γεγονός που επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του κόσμου και αυτό μας τιμά. Η προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή είναι η ασφάλεια του κοινού μας, και αυτό έχει γίνει ξεκάθαρο στη συνείδηση του κόσμου. Ταυτόχρονα, πιστεύω ότι σημαντικός παράγοντας για την προτίμηση αυτή αποτελεί και η open air αίσθηση που δίνει στο χώρο του εμπορικού η ανοιχτή οροφή, που προσφέρει επιπλέον ανανέωση του αέρα», αναφέρει η Ελευθερία Νίκα, διευθύντρια του RIVER WEST.
Η μελέτη για την επανεκκίνηση της λειτουργίας έγινε με πολλή προσοχή, οργάνωση και συντονισμό. Στόχος ήταν αφενός να διασφαλιστεί η τήρηση όλων των μέτρων αλλά, παράλληλα, να μη χάσει ο επισκέπτης το αίσθημα της οικειότητας που έχει όταν κάνει τη βόλτα και τις αγορές του. Σήμερα στο RIVER WEST ελέγχεται συνεχώς ο αριθμός των επισκεπτών, έχουν τοποθετηθεί αλκοολούχα αντισηπτικά στους κοινοχρήστους χώρους, έχουν ενισχυθεί οι ήδη εντατικοί καθαρισμοί εντός του εμπορικού κέντρου αλλά και εντός του mini bus, όπου έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα. 

Τα εμπορικά καταστήματα και οι υπηρεσίες ομορφιάς του RIVER WEST λειτουργούν πλέον όλα με το διαμορφωμένο ωράριο ανοίγοντας στις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο έως τις 8 το βράδυ. Ταυτόχρονα προσαρμοσμένο ωράριο ισχύει και για το mini bus του RIVER WEST, στο οποίο τηρούνται αυστηροί κανόνες ασφαλείας για τον αριθμό των επιβατών και τα μέτρα προστασίας. Η εστίαση, επίσης, λειτουργεί ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. Ετοιμαστείτε κι εσείς, λοιπόν, για το μεγάλο καλωσόρισμα!

Πηγή: www.athensvoice.gr

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα