Ryanair: Ανακαλύψαμε τις καλύτερες προσφορές της εβδομάδας με πτήσεις κάτω από 10€!

Νέα εβδομάδα, νέα ταξίδια… γι’ αυτό κι εμείς ανακαλύψαμε τις καλύτερες προσφορές της Ryanair με τις πτήσεις να ξεκινούν κάτω από 10€!

Ας δούμε λοιπόν που μπορείτε να ταξιδέψετε με τα πιο οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια, ακόμα και σε ένα ταξίδι τελευταίας στιγμής μέσα στο Φεβρουάριο;

Προσφορές Ryanair από Αθήνα

Όσοι πετάξετε από Αθήνα θα βρείτε εισιτήρια από 9,99€ για Ιορδανία, Σόφια, Καρλσρούη, Μπίλουντ και Μπρατισλάβα ενώ έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε ακόμα περισσότερους προορισμούς με εισιτήρια κάτω από 20€, όπως Βουδαπέστη, Βουκουρέστι και Ρώμη με 14,99€ ή Λονδίνο με 18,99€!

Προσφορές Ryanair από Θεσσαλονίκη

Φυσικά και από τη συμπρωτεύουσα μπορείτε να βρείτε εισιτήρια σε πολύ χαμηλές τιμές! Διαλέξτε ανάμεσα σε Δουβλίνο, Καρλσρούη, Μάντσεστερ και Μιλάνο με πτήσεις μόνο από 9,99€ ή Στοκχόλμη και Παρίσι μόνο με 14,99€!

Προσφορές από άλλους προορισμούς της Ελλάδας

Μεγάλες προσφορές από την Ryanair και για άλλους προορισμούς της Ελλάδας όπου μάλιστα εδώ τα εισιτήρια ξεκινούν από 7,99€! Για παράδειγμα, από Κέρκυρα μπορείτε να βρείτε εισιτήρια από 8,12€ προς Dusseldorf αλλά και με 9,99€ προς Βερολίνο και Λονδίνο. Από Κρήτη θα βρείτε τη χαμηλότερη προσφορά της Ryanair η οποία σας ταξιδεύει στη Φρανκφούρτη μόνο από 7,99€ και τέλος, από Σαντορίνη γνωρίστε τη μαγική Βιέννη με εισιτήρια μόνο από 8,12€!

Φυσικά μπορείτε να βρείτε πολλές ακόμα οικονομικές τιμές για όποιο προορισμό θέλετε, από όλα τα αεροδρόμια που συνεργάζεται η Ryanair στην Ελλάδα.

*Προσοχή, αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις προσφορές πρέπει να βιαστείτε γιατί οι τιμές αλλάζουν συνεχώς ανάλογα με τη διαθεσιμότητα! Κρατήσεις μόνο στο ryanair.com. Εσείς ακόμα να κάνετε κράτηση;

Related posts

Ελάχιστοι το ξέρουν: Γιατί τρώμε μπακαλιάρο σκορδαλιά την 25η Μαρτίου – Το έθιμο και γιατί τα συνδυάζουμε

Ταβέρνα στην Θεσσαλονίκη σε ταΐζει μέχρι τέλους μόνο με 15 ευρώ και θα την λατρέψεις

Όσα φάτε και όσα πιείτε 17 ευρώ: Η ταβέρνα στην Αθήνα που τρως μέχρι τέλους και.. παραγγέλνεις πάλι