Θεσσαλονίκη εστιατόρια και καφέ: Ανοίγουν μέσα στη θάλασσα για το κοινό

Θεσσαλονίκη εστιατόρια και καφέ: Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού θέλει να τα ανοίξει μέσα στη θάλασσα

Θεσσαλονίκη εστιατόρια και καφέ: Μία πρωτότυπη και άκρως ενδιαφέρουσα ιδέα σχεδιάζεται από το Δήμαρχο Θερμαϊκού. Ο κ. Γιώργος Τσαμασλής έχει την πρόθεση να εκμεταλλευτεί το σχετικό νόμο και να αλλάξει την εικόνα της πόλης του προς το καλύτερο. Αυτό που σκέφτεται ο Δήμαρχος αφορά στο να δημιουργηθούν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος πάνω στη θάλασσα!

Θεσσαλονίκη εστιατόρια και καφέ: Σχέδιο να ανοίξουν μέσα στη θάλασσα

Δείτε αναλυτικά το σχέδιο του Δημάρχου Θερμαϊκού για το άνοιγμα εστιατορίων και καφέ στη θάλασσα στη Θεσαλλονίκη

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιώργος Τσαμασλής μιλώντας στον «Τύπο Θεσσαλονίκης», ανέφερε ότι: «Θέλουμε να αξιοποιήσουμε τη δυνατότητα που δίνει σχετικός νόμος που ψηφίστηκε μέσα στο καλοκαίρι για ανάπτυξη πλατφόρμας μέσα στη θάλασσα».

Ο ίδιος σε σχετική του ανάρτηση στο Facebook, ανέβασε πρόσφατα τη φωτογραφία από ένα εστιατόριο που λειτουργεί που λειτουργεί στην Κέρκυρα μέσα στη θάλασσα και ανέφερε: «Σύντομα θα εγκατασταθεί και στον Δήμο μας». Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του έδινα και έπαιρναν, καθώς όλοι φάνηκαν ενθουσιασμένοι με αυτή την ιδέα.

Όπως ανέφερε επιπρόσθετα ο κ. Τσαμασλής, «η Περαία είναι προσφυγικό χωριό. Και από την αρχή της πορείας της, το 1922, είχε καταστήματα μέσα στη θάλασσα, τα οποία λειτουργούσαν μέχρι και τη δεκαετία του ‘60. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια αναπαραγωγή αυτού του παρελθόντος». Τόνισε δε πως πρόκειται να δημιουργηθεί μία ολόκληρη κατασκευή μέσα στη θάλασσα.

Τέλος σύμφωνα με το Δήμαρχο, «δεν έχει χωροθετηθεί το σημείο που θα γίνει το έργο». Ήδη αρκετοί επιχειρηματίες στη Θεσσαλονίκη ενδιαφέρονται για αυτή τη νέα ιδέα. Εν τω μεταξύ, είναι λογικό πως και οι κάτοικοι της περιοχής αναμένουν το έργο μιας και θα φέρει ζωή, χρήματα και διασκέδαση στην περιοχή τους.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Δημάρχου Θερμαϊκού, κ. Γιώργου Τσαμασλή στο Facebook που ενθουσίασε και συγκέντρωσε πληθώρα θετικών μηνυμάτων.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3638865049498145&id=100001240577265

Related posts

Ελάχιστοι το ξέρουν: Γιατί τρώμε μπακαλιάρο σκορδαλιά την 25η Μαρτίου – Το έθιμο και γιατί τα συνδυάζουμε

Ταβέρνα στην Θεσσαλονίκη σε ταΐζει μέχρι τέλους μόνο με 15 ευρώ και θα την λατρέψεις

Όσα φάτε και όσα πιείτε 17 ευρώ: Η ταβέρνα στην Αθήνα που τρως μέχρι τέλους και.. παραγγέλνεις πάλι