3 ελληνικά νησιά-διαμάντια που μπορείς να πας Ιούλιο και Αύγουστο με 22 ευρώ αεροπορικά

by Αντώνης Βαλμάς

Όσοι ξέρουν τα πράγματα, επιλέγουν φανατικά Ελλάδα για Ιούλιο και Αύγουστο, αφού το ελληνικό καλοκαίρι φημίζεται για τις ομορφιές του σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και οι μεγαλύτεροι αστέρες παγκοσμίως δεν χάνουν ευκαιρία να κολυμπούν στις θάλασσες των νησιών μας.

Δυστυχώς, για εμάς τους ίδιους οι τιμές των εισιτηρίων τείνουν να είναι σχεδόν απαγορευτικές, κυρίως σε ό,τι αφορά στα αεροπορικά, με πολλούς να παρατηρούν ψάχνοντας σε σχετικές ιστοσελίδες πως έρχεται πιο φτηνά να ταξιδέψεις σε Ιταλία, Ισπανία ή Μάλτα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες παρά σε κάποιο ελληνικό νησι.

Και μάλιστα όχι με μία, αλλά με διάφορες εταιρείες, ανάλογα με την ημέρα που θα επιλέξεις;

Αναφερόμαστε, φυσικά, στα one-way εισιτήρια της οικονομικής θέσης (μην είμαστε και πλεονέκτες!) τα οποία εντοπίζεις στις καλύτερες δυνατές τιμές σε συγκεκριμένες ημέρες του μήνα, τις οποίες βλέπεις εύκολα ανάλογα με τον μήνα που σε ενδιαφέρει να ταξιδέψεις.

Είστε έτοιμοι για τα τρία πανέμορφα νησιά στα οποία μπορείς να βρεθείς Ιούλιο και Αύγουστο με εισιτήρια που ξεκινούν κάτω από 30 ευρώ;

Σαντορίνη

3 ελληνικά νησιά-διαμάντια που μπορείς να πας Ιούλιο και Αύγουστο με 22 ευρώ αεροπορικά

Μόλις 29 ευρώ θα χρειαστείς για να ταξιδέψεις μέχρι τη Σαντορίνη μέσα στον Ιούλιο. Διαθέσιμα εισιτήρια υπάρχουν και στην τιμή των 36, 43 και 44 ευρώ με τα καλύτερα να μην τα έχεις δει ακόμα!

Τον Αύγουστο οι τιμές πέφτουν κι άλλο με εσένα να μπορείς να κλείσεις το εισιτήριό σου ξοδεύοντας μόλις 22 ευρώ.

Και αν δεν σε βολεύει η μέρα, μπορείς να επιλέξεις άλλες με 33 ή 36 ευρώ.

Ρόδος

3 ελληνικά νησιά-διαμάντια που μπορείς να πας Ιούλιο και Αύγουστο με 22 ευρώ αεροπορικά

Συνεχίζουμε με το νησί των Ιπποτών. Τον Ιούλιο κλείνεις αεροπορικά με τιμή έναρξης τα 55 ευρώ.

Θα βρεις και με 62 ευρώ, ωστόσο και σε αυτήν την περίπτωση αν περιμένεις μέχρι το β’ μισό του Αυγούστου, σε περιμένουν εισιτήρια με 36, 39, και 43 ευρώ.

 

Χανιά

5 παραλίες που αλλοιώθηκαν από την αθρόα προσέλευση

64 ευρώ είναι αρκετά για να πετάξεις μέχρι τα όμορφα Χανιά αρκετές ημέρες μέσα στον Ιούλιο, μεταξύ αυτών η 7η, 9η και 28η του μήνα

Σε ό,τι αφορά στον Αύγουστο, deals κλείνεις με 42, 50 και 51 ευρώ μετά τα μέσα του μήνα. Αν πάλι θέλεις τα ταξιδέψεις στις αρχές του μήνα, θα κληθείς να πληρώσεις από 57 έως 72 ευρώ, με τις τιμές των 64 και 70 ευρώ να παίζουν κι αυτές.

 

Χρειάζεσαι κάτι άλλο για να πειστείς;

Φύγαμε, παιδιά. Πάμε να κλείσουμε εισιτήρια!

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα