Δήμος Λειψών: Ο Δήμαρχος έβγαλε μουσικό βίντεο για την ανάδειξη της ομορφιάς του νησιού

Δήμος Λειψών: Μία έξυπνη προσπάθεια ανάδειξης του τουριστικού χαρακτήρα του νησιού

Δήμος Λειψών: Σε μία νέα προσπάθεια προβολής του νησιού για την τουριστική περίοδο του 2021 προχώρησε ο Δήμος Λειψών. Όπως ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Λειψών, κ. Φώτης Μάγγος «Το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε, οι Λειψοί κατόρθωσαν να διατηρήσουν μεγάλο μέρος του μεριδίου τους κατά την περίοδο αιχμής με επίκεντρο τις κύριες εβδομάδες του Αυγούστου. Που η πληρότητα μας άγγιξε μέχρι και το 100%! Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε πως οι προσπάθειες μας απέδωσαν. Και για το λόγο αυτό θελήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό και πρωτότυπο, εν όψει της επόμενης τουριστικής σεζόν».

Στο βίντεο κλιπ ακούγεται το διαχρονικό Ιταλικό τραγούδι «I giardini di Marzo» που εκτελεί μοναδικά το συγκρότημα Έμμελον και που ερμηνεύει ο ίδιος ο Δήμαρχος Λειψών. Μαζί με την ταλαντούχα καλλιτέχνιδα Μαρίνα Μανωλάκου. Το μικρό αυτό μουσικό κινηματογραφικό ταξίδι ολοκληρώνεται με το σύνθημα «Memories of Lipsi». Εστιάζοντας στη μοναδική ικανότητα του προορισμού να δημιουργεί δυνατές αναμνήσεις στους ταξιδιώτες του, εφάμιλλες με εκείνες ενός παιδικού έρωτα. Το βίντεο κλιπ αποτελεί κάλεσμα για όλους τους ταξιδιώτες του εξωτερικού στο νησί της θεάς Καλυψούς, το οποίο φέτος απέσπασε σημαντικές διεθνείς διακρίσεις ως top ανεξερεύνητος προορισμός σε κορυφαία Μέσα όπως το σουηδικό «Vagabond» και η Βρετανική «Daily Mail».

Σημειώνεται πως ήδη ο ΕΟΤ εξέφρασε την πρόθεσή του για την αξιοποίηση του πρωτότυπου βίντεο κλιπ για την ανάδειξη του προορισμού.

Δήμος Λειψών: Ανάδειξη της ομορφιάς του νησιού μέσω βιντεοκλίπ

Δείτε παρακάτω το μουσικό βίντεο κλιπ για την ανάδειξη του τουριστικού χαρακτήρα των Λειψών από το Δήμο

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν