Ένας εξωτικός προορισμός μόλις.. μια ώρα από την Χαλκίδα!

by Antonis Spyropoulos

Λιμνιώνας…..μια ονειρική παραλία με απίστευτα θετική ενέργεια και μαγική ικανότητα που σε αναγκάζει μα ξεχνάς τα πάντα.

1

Φτάνοντας θέλεις απλά να παγώσει ο χρόνος. Μαγεύεσαι πριν ακόμα φτάσεις.

2

Κατεβαίνοντας από την Αγία Σοφία το μυαλό σου γεμίζει με όμορφες σκέψεις, η καρδιά σου αγαλλιάζει κ ένα χαμόγελο ηρεμίας σχηματίζεται στα χείλη σου.

3

Χάνεις πραγματικά την αίσθηση του χρόνου και αυτό σε μαγεύει και απλά αφήνεσαι και ταξιδεύεις μαζί του……

4

Η πανέμορφη παραλία του Λιμιώνα αποτελεί μία οικονομική και εύκολη λύση τόσο για το Σαββατοκύριακό σας όσο και για τις διακοπές σας..

5

Βρίσκεται μόλις μία ώρα από την Χαλκίδα,διαθέτει άπλετο χώρο για κάμπινγκ,ενοικιαζόμενα δωμάτια,καφετέριες,club,ταβέρνες ενώ τα νερά είναι πεντακάθαρα και ο χώρος πανέμορφος…

6

Πως θα φτάσετε στον Λιμνίωνα:

Ξεκινάμε από Χαλκίδα με κατεύθυνση προς Βόρεια Εύβοια και κατευθύνεστε προς Αρτάκη. Περνάτε μέσα από την Αρτάκη χωρίς να στρίψετε πουθενά. Φτάνοντας στα Ψαχνά συνεχίζετε όλο ευθεία και ακολουθείτε τις πινακίδες προς Λιμνιώνα και Κοντοδεσπότη.

7

Θα περάσετε μέσα από τον Κοντοδεσπότη όπως σας πάει ο δρόμος,δεν στρίβετε πουθενά.Από εκεί είναι περίπου 25χλμ στα οποία ανεβαίνετε και κατεβαίνετε ένα βουνό με αρκετές στροφές(λίγο προσοχή και μικρή ταχύτητα).

8

Παρόλ’ αυτά η διαδρομή δεν έχει πουθενά χωματόδρομο και στα περισσότερα σημεία αποτελείται από σχετικά καινούργια άσφαλτο.

9

Η διαδρομή είναι περίπου 50χλμ από την Χαλκίδα αλλά επειδή έχει αρκετές στροφές υπολογίστε τουλάχιστον μια ώρα για να φτάσετε…

Πηγή: travelstyle.gr

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα