Η Πελοπόννησος μας ταξιδεύει στις… Μπαχάμες! Η ελληνική παραλία με το απόλυτο εξωτικό τοπίο (video)

by Αντώνης Βαλμάς

Βρισκόμαστε στην παραλία Σίμος, στην Ελαφόνησο, 5 λεπτά από τις ακτές της Πελοποννήσου. Πρόκειται για ένα τοπίο που συναντά κανείς σε τροπικές χώρες και εκεί… δύσκολα.

 

 Το απόλυτο εξωτικό τοπίο απέχει 4 ώρες από την Αθήνα και πας σχεδόν… οδικώς, αφού το καραβάκι κάνει μια πολύ μικρή απόσταση για να σας φέρει στην Ελαφόνησο. Η παραλία έχει βραβευθεί πολλές φορές καθώς θεωρείται μία από τις καλύτερες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Η παραλία του Σίμου στην Ελαφόνησο, το μικρό αυτό νησάκι απέναντι από τη Νεάπολη Λακωνίας που τα τελευταία χρόνια βουλιάζει από κόσμο, έχει μετατραπεί από μια ήσυχη και αγνή παραλία που υπήρξε πριν μια δεκαετία (τουλάχιστον) σε hot προορισμό, αφού τα νερά του, δύσκολα μπορούν να συγκριθούν με άλλα, τόσο από άποψη χρώματος με τη χρυσή άμμο και την πρασινωπή απόχρωση, όσο και από άποψη θερμοκρασίας, αφού ποτέ δεν είναι πολύ ζεστά ή παγωμένα.

Το κακό είναι ότι τα τελευταία καλοκαίρια η παραλία φιλοξενεί τις βουτιές πλήθους κόσμου, χάνοντας την παλιά της «αθωότητα». Το καλό είναι ότι αν περπατήσετε μακριά από την παραλία που είναι ακριβώς μπροστά στο κάμπινγκ, θα καταφέρετε να βρείτε πιο ερημικά σημεία.

Φύγαμε για Πελοπόννησο: Αυτές είναι οι 10 κορυφαίες παραλίες της!

Δείτε το μαγευτικό βίντεο της παραλίας από την ομάδα drone haanity:

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα