Με 50€ πας την άνοιξη Μάλτα (και με 66€ Βενετία)

Ονειρευόμαστε ανοιξιάτικα ταξιδάκια, και κλείνουμε από τώρα αεροπορικά, για να μας βγουν φθηνά. Μπρίστολ με 52€ και Μαρακές με 86€, κανείς;

Ο καιρός μας εκνεύρισε (για να το θέσουμε κόσμια) και μας έκανε να ονειρευόμαστε ανοιξιάτικα ταξίδια, το ένα έφερε το άλλο, και είπαμε να ρίξουμε μια ματιά στις τιμές των αεροπορικών, να μας βρει η άνοιξη προετοιμασμένους –και ίσως, ίσως λέμε, να έχουμε έξτρα λόγους να μετράμε αντίστροφα ως την εαρινή ισημερία. Τα καλά νέα που βρήκαμε σε συσκευασία σούπερ χαμηλών τιμών δεν θα μπορούσαμε να μην τα μοιραστούμε μαζί σας.

Πριν ξεκινήσουμε, όμως, έχουμε μια σημαντική ανακοίνωση να κάνουμε:

72 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ, ΒΑΣΤΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.

Στις Βρυξέλλες μας πετά η Ryanair με 58€ πήγαινε-έλα, στις αρχές Απριλίου. Στην τιμή περιλαμβάνεται μόνο μικρή χειραποσκευή –αν θέλετε και 10κιλη βαλίτσα, προσθέτετε 20€ στην τιμή.

Στη Μάλτα με 47€ πήγαινε-έλα, πετά επίσης η Ryanair, στα τέλη Απριλίου. Συν 20€ προαιρετικά για τη βαλίτσα των 10 κιλών.

Στη Βενετία πετά η Volotea με 66€ πήγαινε-έλα στα μέσα Απριλίου. Στην τιμή περιλαμβάνεται βαλίτσα 10 κιλών.

Στη Νάπολη του ιταλικού νότου (και της Πομπηίας δίπλα της) πετά η easyjet με 55€ στις αρχές Απριλίου. Περιλαμβάνεται η αποσκευή που θα έχετε μαζί σας στο αεροπλάνο, η οποία δεν έχει όριο κιλών, έχει όμως διαστάσεων: 56 x 45 x 25 εκατοστά.

Στο ανοιξιάτικο Μπρίστολ πηγαίνει επίσης η easyjet στις αρχές Απριλίου, με 52€ πήγαινε-έλα. Για τις αποσκευές, ισχύει ότι και στην προηγούμενη παράγραφο.

Στην Κωνσταντινούπολη μας πετά με 115€ πήγαινε-έλα όλο τον Απρίλιο και τον Μάιο η Aegean. Στην τιμή περιλαμβάνεται βαλίτσα ως 8 κιλά.

Στο Βελιγράδι στις αρχές Απριλίου η Aegean πάει κι έρχεται με 95€, 8κιλης χειραποσκευής περιλαμβανομένης.

Στη Βερόνα του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας πετά η Volotea, με 58€ πήγαινε-έλα στα μέσα Απριλίου, αποσκευής 10 κιλών περιλαμβανομένης.

Στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, επίσης η Volotea, με 69€ μετ’ επιστροφής και βαλίτσας.

Στη Βαρκελώνη η Aegean στις αρχές Μαΐου με 135€. Όπως πάντα, περιλαμβάνεται η 8κιλη βαλίτσα.

Στον ευρωπαϊκό βορρά, και συγκεκριμένα στο Βίλνιους της Λιθουανίας, μας πετά η Ryanair με 69€ μετ’ επιστροφής στα μέσα Απριλίου. Για βαλίτσα 10 κιλών, συν 20€.

Τι θα ‘λεγες για μια άνοιξη εξωτική στο Μαρακές; 86€ χρειάζεσαι για να πας και να γυρίσεις με τη Ryanair, συν 20€ αν πάρεις και βαλίτσα μαζί σου.

Και ένα ανοιξιάτικο Λονδίνο, όμως, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Στα τέλη Απριλίου η easyjet σε πετά, εσένα και τη χειραποσκευή σου, με 67€ πήγαινε-έλα.

Η Βουδαπέστη τον Μάιο θα είναι μια κούκλα, και η Ryanair φροντίζει να βρεθείς εκεί με 59€, συν 20€… τα γνωστά, προαιρετικά για τη βαλίτσα.

της Ηρώς Κουνάδη

Related posts

1 φούρνος, 1 μπαρ και 5 ταβέρνες: Το “ταπεινό” ελληνικό νησί που είναι η αποκάλυψη του φετινού καλοκαιριού

Απόλυτη αποθέωση από τους Βρετανούς: Το ελληνικό νησί «παράδεισος» που αναδείχθηκε ως ο πιο οικονομικός προορισμός για διακοπές

Κρυμμένο για σοβαρό λόγο: Το Ελληνικό χωριό που όποιος το βρίσκει δεν κάνει ποτέ ξανά αλλού διακοπές