Οι 8 δημοφιλέστεροι φθινοπωρινοί προορισμοί για το 2020 – Σπάνια ομορφιά που καθηλώνει τον ταξιδιώτη

by Antonis Spyropoulos

Δημοφιλέστεροι φθινοπωρινοί προορισμοί: Οι 8 καλύτερες επιλογές

Δημοφιλέστεροι φθινοπωρινοί προορισμοί: Τη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως για το φθινόπωρο του 2020 αποκάλυψε η Airbnb. Αυτή διαμορφώθηκε μετά τις κρατήσεις των χρηστών της πλατφόρμας.

Με βάση τα στοιχεία των κρατήσεων, λοιπόν, για τη νέα φθινοπωρινή σεζόν και συγκριτικά με τις κρατήσεις της αντίστοιχης περιόδου την προηγούμενη χρονιά, παρουσιάζονται οι προορισμοί που σημείωσαν ιδιαίτερη αύξηση στη δημοτικότητά τους.

Στους βασικότερους παράγοντες που επηρέασαν τις επιλογές του κοινού συγκαταλέγονται ο λιγότερος κόσμος. Επίσης η φθινοπωρινή θαλπωρή καθώς και πληθώρα events και διοργανώσεων που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Στους πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως για το φθινόπωρο, λοιπόν, συγκαταλέγονται οι πόλεις Beppu και Oita στην Ιαπωνία, με αύξηση κρατήσεων συγκριτικά με το 2018 στο 288% και 237%, αντίστοιχα. Και οι δύο αυτή την χρονιά φιλοξενούν το Rugby World Cup, ενώ το Beppu αποτελεί, ταυτόχρονα, και ένα από τα πιο δημοφιλή resort με ιαματικά λουτρά στη χώρα.

Οι 8 δημοφιλέστεροι φθινοπωρινοί προορισμοί για το 2020

Οι ταξιδιώτες, σύμφωνα με την έκθεση, ταξιδεύουν και σε λιγότερο γνωστούς προορισμούς. Και αυτό προκειμένου να βιώσουν από κοντά ετήσιες διοργανώσεις, όπως το Oktoberfest στο Halle. Μάλιστα, η πόλη στην κεντρική Γερμανία σημείωσε μια αύξηση της τάξης του 248% στις κρατήσεις της για το φθινόπωρο του 2019.

Εκείνοι που θέλουν να αποφύγουν τα πλήθη επιλέγουν προορισμούς όπως η Ελβετία και η Αυστρία, με τις πόλεις Beatenberg στην πρώτη και την Obertraun στη δεύτερη να αυξάνουν τις κρατήσεις τους κατά 312% και 232%, αντίστοιχα, σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.

Τέλος, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναζητούν ανάσες καλοκαιρινής ανάπαυλας κατά την διάρκεια του φθινοπώρου επιλέγοντας προορισμούς όπως η Culebra (250%) στο Πουέρτο Ρίκο και το Miguel Hidalgo στην πόλη του Μεξικό.

H λίστα με τους 8 δημοφιλέστερους προορισμούς για το φθινόπωρο του 2020

  1. Regina, Καναδάς (328%)
  2. Beatenberg, Ελβετία (312%)
  3. Beppu, Ιαπωνία (288%)
  4. Miguel Hidalgo, Μεξικό (279%)
  5. Culebra, Πουέρτο Ρίκο (250%)
  6. Tepoztlán, Μεξικό (250%)
  7. Halle, Γερμανία (248%)
  8. Anderson, Νότια Καρολίνα (247%)

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα