Σε αυτό το μικροσκοπικό νησί βρίσκεται ένα ξενοδοχείο, τα δωμάτια του οποίου μας άφησαν άφωνους!

by Antonis Spyropoulos

Οι Μαλδίβες αποτελούν σίγουρα έναν μικρό “παράδεισο” πάνω στη γη, με γαλαζοπράσινες παραλίες και αμμώδεις ακτές, ενώ δεν λείπουν από το… χάρτη της ορισμένα από τα πλέον εντυπωσιακά και πρωτότυπα ξενοδοχεία στον κόσμο.

2

Το ονειρεμένο Boat Hotel βρίσκεται στο Cocoa Island στις Μαλδίβες και αποτελεί “must place to be” όχι μόνο για όσους λατρεύουν τα καταγάλανα νερά του Ινδικού Ωκεανού αλλά κυρίως για τους… εpαστές της βαρκάδας!

3

Εντυπωσιακές αυτόνομες κατοικίες επάνω σε βάρκες εκτείνονται κατά μήκος της ακτής, βασικό χαρακτηριστικό των οποίων είναι η διαρκής “ταλάντευση” επάνω στο νερό, γεγονός που δημιουργεί την εντύπωση στον επισκέπτη ότι “ταξιδεύει” κάθε στιγμή.

4

Το ξενοδοχείο διαθέτει 36 υπέροχες πλωτές βίλες, που δημιουργήθηκαν επάνω σε βάρκες, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με το εντυπωσιακό θαλάσσιο περιβάλλον που κυριαρχεί παντού στις Μαλδίβες.

5

Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ξύλο, η εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση του Boat Hotel θυμίζει τις βάρκες που χρησιμοποιούσαν οι ψαράδες δεκαετίες πριν, με μια μικρή διαφορά: “Το ζητούμενο εδώ δεν είναι ο επισκέπτης να… κερδίσει τα προς το ζην από το βυθό αλλά να αποκομίσει μια μοναδική εμπειρία εξερευνώντας το βυθό!”, επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχείου. Άδικο έχει;

6

7

8

9

10

11

12

 

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα