Βρετανοί: Η Κρήτη είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός για διακοπές το 2021 για τους Βρετανούς

Βρετανοί: Δείτε τους υπόλοιπους προορισμούς που είναι δημοφιλείς για τις καλοκαιρινές διακοπές

Βρετανοί: Την Κρήτη ανέδειξαν οι Βρετανοί ως τον δημοφιλέστερο προορισμό για τις καλοκαιρινές τους διακοπές το 2021. Σύμφωνα με έρευνα της TravelSupermarket, οι αναζητήσεις των Βρετανών για το νησί της Κρήτης ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Έτσι, η Κρήτη αναδείχθηκε ως κορυφαίος προορισμός για καλοκαιρινές διακοπές το 2021 για τους Βρετανούς. Μία διαπίστωση της έρευνας είναι ότι όλοι οι κορυφαίοι προορισμοί έχουν μειώσει κατά 54% τις τιμές τους σε σχέση με τον Ιανουάριο 2020.

Συγκεκριμένα για την Κρήτη, η μέση τιμή για μία κράτηση. Είναι μειωμένη κατά 10% σε σχέση με το διάστημα Μαΐου-Οκτωβρίου 2020. Στο top 10 των Βρετανικών προτιμήσεων, περιλαμβάνεται και η Σαντορίνη.

Βρετανοί: Κορυφαίος προορισμός για διακοπές το 2021 η Κρήτη

Δείτε αναλυτικά τους υπόλοιπους προορισμούς που μαζί με την Κρήτη συμπληρώνουν τη 10άδα των βρετανικών προτιμήσεων για διακοπές το 2021

  1. Κρήτη
  2. Τενερίφη
  3. Μαλδίβες
  4. Μαγιόρκα
  5. Ντουμπάι
  6. Μπαρμπάντος
  7. Παρίσι
  8. Σαντορίνη
  9. Κανκούν
  10. Λας Βέγκας

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερη ζήτηση καταγράφεται τους μήνες Μάϊο έως Ιούλιο. Στους μακρινούς προορισμούς βέβαια, η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από το Σεπτέμβριο και μετά.

Όσον αφορά την Τενερίφη που έρχεται δεύτερη, οι τιμές έχουν πέσει κατά 13%, ενώ οι τιμές για τη Μαγιόρκα έχουν πέσει κατά 9%. Βρετανοί: Κορυφαίος προορισμός για διακοπές το 2021 η Κρήτη

Η μεγαλύτερη πτώση τιμών σημειώθηκε στο Αλγκάρβε στην Πορτογαλία με -54%. Αυτή η πτώση δικαιολογείται λόγω της μετάλλαξης του νέου στελέχους του κορονοϊού που ανακαλύψθηκε στη Βραζιλία.

Βρετανοί: Η Κρήτη είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός για διακοπές το 2021 για τους Βρετανούς

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα